ÎN DUBAI, VIZELE POT FI OBȚINUTE PRIN SMARTPHONE ȘI SMART-TV

22.10.2012
Foto: topnews.in

Direcția generală pentru rezidență și afaceri externe din Dubai (General Directorate of Residency and Foreigners Affairs, GDRFA) a emis o aplicație specială gratuită pentru smartphone-uri, pentru ca cetățenii străini și rezidenți să poată soluționa prin intermediul telefonului mobil chestiunile legate de vize. Aceasta va permite aplicarea pentru extensii de viză și va oferi răspunsuri la întrebări comune despre vizele pentru Emiratele Arabe Unite, scrie visa4.ru.

 

Potrivit creatorilor, serviciul trebuie să accelereze procesul de obținere a vizei. "Noutatea va face serviciile Direcției mai accesibile, va fi mai ușoară obținerea diferitelor tipuri de vize", a declarat șeful Direcției, generalul-maior Mohammad Ahmad Al Merri.

 

În plus, potrivit generalului-maior Mohammad Ahmad Al Merri, în curînd, în Emiratele Arabe Unite va apărea un serviciu special pentru TV, care va permite soluționarea chestiunilor ce țin de obținerea cetățeniei și vizele pentru Emiratele Arabe Unite, doar apăsînd cîteva butoane de pe telecomanda televizorului.


Sursa: Viza.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.