ŞCOALA DE VARĂ ÎN GRECIA. AFLĂ MAI MULTE DESPRE OFERTELE EXISTENTE!

19.06.2013
Foto: chs.harvard.edu

Potrivit datelor prezentate de Ministerul Educației al Republicii Moldova, școala de vară „Aristotel” a anunțat despre lansarea programului internaţional adresat studenţilor ciclurilor I şi II, care se va desfăşura în perioada 22-28 august 2013, la Naoussa, regiunea Macedonia Centrală, Grecia.

 

Scopul principal al programului este dezvoltarea cunoștințelor științifice în domeniul relațiilor internaționale și de înțelegere a fenomenelor internaționale de către tinerii cu studii superioare, care doresc să lucreze în domenii ce ţin de relațiile internaționale.

 

Subiectele indicate sînt: integrarea europeană, soluţionarea crizelor, strategii de rezolvare a problemelor/conflictelor din Orientul Mijlociu, sporirea puterilor internaționale, politica internațională și energia, război și religie.

 

Cursurile vor fi predate în limba engleză de către profesori din Grecia și din străinătate. De asemenea, se vor fi organizate training-uri cu politicieni, diplomați, etc. Formularul de participare şi detalii despre taxa de participare, găsiţi accesînd: www.niff.gr/ir.summer.programme sau contactatînd prin e-mail Directorul General al Programului - Nikos Koutsogiannis: general.director@niff.gr.

Sursa: Viza.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.