„ VELOHORA” - TRADIŢIE ÎN MUNICIPIUL CHIŞINĂU

18.09.2011

18 septembrie - Sărbătoarea  „Velo Hora” devine deja o tradiţie în oraşul Chişinău. Organizatorii Festivalului - apa naturală „Gura Căinarului” a stabilit un traseu cu o lungime de 20 km care cuprinde toate sectoarele Chişinăului.

 

În programul acestei sărbători se înscriu cursele cu obstacole şi următoarele competiţii: Trial, Park, air-bag gigantic -  Big Bag cu participarea oaspeţilor şi invitaţilor din străinătate. Skaterii şi rolerii  vor avea o posibilitate unică de a-şi demonstra măiestria pe un dispozitiv special instalat în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Cursa nu este o întrecere şi nu are campioni de viteză.

 

Participanţii vor fi însoţiţi de maşina de poliţie şi se vor orienta după bicicletele cu steaguri - care vor conduce întreaga coloană.

Oaspeţii vor fi încântaţi de cei mai renumiţi DJ şi interpreţi autohtoni, iar Partenerul GIANT va oferi  tradiţionalele premii. La fel vorfi organizate concursuri pentru copii.

 

Scopul acestei sărbători este de a întruni amatorii de ciclism, de a promova modul sănătos de viaţă şi aerul curat, atât de important pentru întreaga noastră societate şi de a schimba atitudinea  automobiliştilor faţă de Bicisclişti.

 

Sursa: Viza.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.