CEA MAI FRUMOASĂ ȚARĂ DIN LUME A FOST STABILITĂ

08.09.2017
Cea mai frumoasă țară din lume a fost stabilită
 

Scoția a fost recunoscută ca fiind cea mai frumoasă țară din lume, potrivit versiunii alcătuitorilor Ghidului Rough Guide, informează ziarul Daily Record.


Experții au ajuns la această concluzie efectuînd un sondaj în rîndul cititorilor Rough Guide. Respondenții au remarcat, în special, plajele sălbatice, lacurile și castelele din această regiune.


"Sîntem bucuroși de faptul ca Scoția a primit astfel de feedback-uri minunate de la cititorii Rough Guide, însă această noutate nu va deveni o surpriză pentru acei care au vizitat deja frumoasa noastră țară", a declarat Malcolm Roughead, președintele Organizației Turistice Naționale VisitScotland.


Cel de-al doilea loc în clasament îl ocupă Canada. Noua Zeelandă s-a plasat pe locul trei. Pe a patra poziție - Italia, pe a cincea – Republica Africa de Sud. Din top 10, în ordine descrescătoare fac parte: Indonezia, Anglia, Islanda, SUA și Țara Galilor.


Cărțile-ghid Rough Guide sînt editate din anul 1982. În prezent, acestea acoperă mai mult de 200 de destinații și sînt distribuite prin întreaga lume.


Anterior a devenit cunoscut faptul că statul Tuvalu din Oceanul Pacific a fost recunoscut ca fiind cea mai nepopulară țară printre turiști.

 

Sursa: lenta.ru
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.