ETIOPIA A ÎNCEPUT SĂ ELIBEREZE VIZE ONLINE

17.10.2017
Etiopia a început să elibereze vize online
 

De la sfîrșitul lunii septembrie, străinii pot aplica pentru a obține o viză în Etiopia online, în cazul în care scopul vizitei este MICE.

 

Biroul Naționalităților și Imigrației din Etiopia, în cooperare cu companiile Ethiopian Airlines, a început să elibereze vizele electronice (E-Visa) participanților la conferințe, întîlniri, expoziții și pentru alte evenimente legate de business.

 

 Puteți solicita o viză aplicînd pe portalul special: evisa.gov.et. Solicitantul va avea nevoie de pașaport, cu o valabilitate de cel puțin 6 luni, de la presupusa dată a intrării sale în Etiopia și de copia scanată a acestuia, precum și de o fotografie. Viza electronică este eliberată numai pentru o singură intrare în țară, puteți ajunge în Etiopia prin intermediul E-Visa numai pe la Aeroportului Internațional din Addis Abeba.

 

Din păcate, pentru cetățenii Republicii Moldova această posibilitate nu este încă disponibilă, deși Moldova le permite etiopienilor să solicite și să obțină viza online. Principiul reciprocității nu funcționează încă.


Vă reamintim că cetățenii Republicii Moldova pot obține o viză la Ambasada Etiopiei la Moscova sau la sosirea pe Aeroportul Internațional Bole din Addis Abeba. Condițiile pentru eliberarea vizelor le puteți găsi AICI.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.