90/180 - REGULA PRINCIPALĂ A TUTUROR IMIGRANȚILOR

17.10.2017
90/180 - regula principală a tuturor imigranților
 

Sînteți cetățean al Azerbaidjanului, Moldovei, Tadjikistanului, Uzbekistanului sau Ucrainei? Planificați să locuiți și să lucrați la Moscova? Sau poate că vă aflați chiar acum în capitală și v-ați confruntat deja cu probleme juridice sau pur și simplu, din anumite motive personale, sînteți interesat de probleme legate de migrația forței de muncă? Atunci ați ajuns la locul potrivit, proiectul nostru "90180.ru" este pentru Dvs.!


Noi nu numai că povestim și arătăm (portalul nostru are propriul studio video), cum să vă legalizați în capitala Rusiei, cum să perfectați corect anumite documente, nu numai că vă distrăm cu povestiri despre viața diasporei, despre bucătăria națională, cultură și alte realități de la Moscova ale unor popoare distincte, dar oferim, de asemenea, ajutor practic persoanelor care se confruntă cu probleme juridice.


Avocații noștri, chiar aici pe site și în grupurile noastre de pe rețelele sociale (Odnoklassniki, VKontakte, Facebook, Twitter), comentează operativ orice evenimente legate de problemele de migrație, de asemenea, în regim online răspund la toate întrebările, pe care le au muncitorii imigranți de la Moscova.


Inspirator și fondator al proiectului "90180.ru" este șeful Organizației Publice Regionale "Sprijin pentru lucrătorii imigranți de la Moscova". Alexandr Kalinin este, de asemenea, președinte al Comisiei pentru politica de migrație și adaptare a imigranților din cadrul Consiliului pe problemele naționalităților, pe lîngă Guvernul Moscovei. Alexandr Kalinin, de fapt, nu are nevoie de o prezentare detaliată a audienței noastre. Canalul său de pe YouTube este cu siguranță cunoscut de dvs. și a ajutat deja sute de mii de imigranți să-și rezolve problemele.


Denumirea "90180.ru"nu a fost aleasă pentru proiectul nostru întîmplător. Anume astfel - "90/180" – se numește regula adoptată în ianuarie 2014, constă în faptul că fără înregistrarea patentei sau a permisului de muncă, cetățenii țărilor "fără viză" au dreptul să rămînă în Rusia timp de cel mult 90 de zile în termen de 180 de zile. Aceasta înseamnă că, după ce a stat 90 de zile în țara noastră, străinul trebuie să o părăsească, fără să se poată întoarce imediat înapoi, ci numai peste 90 de zile. Pentru încălcarea acestei reguli este prevăzută o amendă mare iar, în unele cazuri, este aplicată interdicția de a intra în Rusia pe un termen de pînă la zece ani.
Misiunea site-ului "90180.ru" este extrem de concretă:


- Sîntem pentru legalizarea tuturor lucrătorilor imigranți de la Moscova;
- DAR noi sîntem și ÎMPOTRIVA migrației ilegale și sîntem gata să facem totul pentru a o lichida definitiv;
- noi sîntem PENTRU respectarea drepturilor tuturor lucrătorilor imigranți de la Moscova;
- Dar sîntem ÎMPOTRIVA încălcării legislației Rusiei.


De asemenea, atragem atenția cititorilor și spectatorilor noștri asupra faptului că proiectul "90180.ru" apare în cinci versiuni: azerbaidjană, engleză, moldovenească, tadjikă, uzbecă.
Lectură și vizionare plăcută, dar cel mai important - utilă!
Adresa oficiului este: "90180.ru": 127521, or. Moscova, ul. Șeremetievskaia, 47.
Tel .: +7 (495) 320-90-80.
E-mail: info@90180.info (redacție); 90180@90180.info (asistență juridică)
 

Sursa: 90180.ru

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.