CARTEA DE AUR A MOLDOVEI A AJUNS ÎN ITALIA (FOTO, VIDEO)

13.11.2017
 

”Cartea de aur a Republicii Moldova” a avut parte de un tur al Italiei.


Astfel, publicația care a aduat la un loc 1800 de moldoveni notorii a fost prezentată nu doar diasporei moldovenești din Italia, dar și italienilor.

 

Pe 7 noiembrie, autorul cărții, Denis Roșca, numit Omul Anului 2016 la categoria știință și cercetare, de către TVM, dar și organizatorii turului, compania Aster Club Roma și agenția Mille Fiori, au prezentat publicului larg ”Cartea de aur” în orașul italian Ancona.

 

Pe 9 noiembrie publicația a ajuns la Milano, iar pe 10 - la Roma. Întîlnirile au fost de suflet, întrucît poporul moldovenesc a fost prezentat dintr-un cu totul alt unghi. Organizatorii au demonstrat încă o dată că Republica Moldova nu este doar o țară săracă din Europa de Est, care este o sursă de forță de muncă ieftină, dar și o țară cu în grad înalt de intelectualitate, din care vin personalități notorii care au influențat istoria atît la nivel local, cît și mondial.

 

Italia e doar prima destinație în care se dorește a fi promovată publicația, iar organizatorii evenimentului intenționează să ajungă și în alte țări, nu doar în ale Europei, dar și ale lumii, unde diaspora și nu numai să își cunoască eroii.

 

Ideea de a realiza un tur în Italia aparține agenției Aster Club din or. Roma (fondatoare - Ludmila Posilețcaia), specializată în servicii turistice individuale și organizare de evenimente în Italia, în parteneriat cu Agentia (de turism și evenimente internaționale) din or. Chisinau „Mille Fiori Agency”.


Parteneri media ai proiectului sînt portalurile NOI.md, Moldovenii.md și Viza.md. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.