MOLDOVENII DIN IORDANIA VOR BENEFICIA DE SERVICII CONSULARE

23.11.2017
 

În cadrul proiectului „Ambasada vine mai aproape de tine”, în perioada 25-26 noiembrie 2017 funcționarul consular al Ambasadei Republicii Moldova în Turcia se va deplasa la Amman, pentru acordarea serviciilor consulare.

 

Cetățenii moldoveni stabiliți în Regatul Hașemit al Iordaniei pot beneficia de servicii consulare precum: eliberarea de procuri, declarații, titluri de călătorie, certificarea documentelor, etc.

 

Prestarea serviciilor va fi efectuată în perioada 25-26 noiembrie, între orele 09:00 – 17:00 la următoarea adresă: Elia Abu Madi St. – Shmeisani, Tantash Building, No. 4 P.O. Box 942462.

Înregistrarea prealabilă se efectuează la adresele de e-mail: ankara@mfa.md; sorin.plesca@mfa.md

 

Ideea oficiului consular mobil face parte din proiectul „Ambasada vine mai aproape de tine”, inițiat de Ministerul de Externe al Republicii Moldova la finele anului 2008, care presupune deplasarea periodică a funcţionarilor consulari din cadrul аmbasadelor și сonsulatelor moldovenești pentru a presta servicii consulare „în teren”, pe teritoriul altor state, unde concentraţia cetăţenilor moldoveni este una mare.

 

Reamintim că calitatea serviciilor consulare moldovenești prestate în străinătate și în Republica Moldova poate fi apreciată AICI.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.