UN CONCETĂȚEAN DE-AL NOSTRU STRĂBATE OCEANELE CU IAHTUL (VIDEO)

19.01.2018
 

Compatriotul nostru Ghenadi Șatov a lansat ideea unei călătorii cu iahtul în jurul Pămîntului și a vîndut-o pentru o jumătate de milion de dolari.


Potrivit lui Șatov, esența acestui proiect ambițios constă în promovarea ideii că planeta noastră, Pămîntul, este o ființă vie, plină de locuri frumoase și tot felul de minuni, că trebuie să o tratăm cu grijă și atenție, să o prețuim și să o admirăm în călătoria pe care o numim VIAȚĂ!

 

Ideea acestei călătorii în jurul Pămîntului s-a născut într-un vis – de a-și exprima toată dragostea și afecțiunea pentru această creație minunată pe care o numim Terra, de a o îmbrățișa și a atinge toată frumusețea ei, în încercarea de a înțelege sensul aflării pe ea. Ideea a fost vîndută pentru o jumătate de milion de dolari, pe acești bani fiind cumpărat un iaht.

 

O călătorie în jurul lumii pe iahtul „Șaman” le va arăta oamenilor cît de frumos este Pămîntul nostru cu oceane fără margini și un cer fără sfîrșit deasupra capului.

În cadrul unui interviu oferit portalului de știri NOI.md, Ghenadie Șatov a dezvăluit detaliile interesante ale viitoarei sale aventuri.

 

 

Harta viitorului turneu în jurul lumii

 

 

Ghenadi Șatov este singurul moldovean care a făcut înconjurul lumii pe motocicletă (găsiți mai jos itinerarul lui).

 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.