ANUNȚ IMPORTANT PENTRU MOLDOVENII DIN UCRAINA (FOTO)

01.03.2018
 

La 20 aprilie, funcționarul consular al Ambasadei Republicii Moldova în Ucraina va realiza o deplasare la Lviv, pentru a acorda asistență consulară moldovenilor din această regiune.


Despre acest lucru, au fost informate și autoritățile regionale ucrainene, în cadrul întrevederii ambasadorului Republicii Moldova în Ucraina Ruslan Bolbocean cu președintele Administrației Regionale de Stat Lviv, Oleg Syniutka.


Informații cu privire la ora și adresa locației, unde se vor presta servicii consulare pot fi aflate contactînd misiunea diplomatică a Republicii Moldova la Kiev. 


Acordarea asistenței consulare ,,pe teren” face parte din proiectul „Ambasada vine mai aproape de tine”, inițiat la finele anului 2008 de Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova, care presupune deplasarea periodică a funcţionarilor consulari, pentru a presta servicii consulare „pe teren”, inclusiv pe teritoriul statelor de acreditare prin cumul, unde concentrația cetățenilor moldoveni este una mare.


Calitatea serviciilor consulare moldovenești, prestate în străinătate și în Republica Moldova poate fi apreciată AICI


Sursa: ucraina.mfa
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.