PRIMUL MUZEU AL FRUMUSEȚII DIN ȚARĂ A FOST DESCHIS LA CHIȘINĂU (VIDEO) ©

21.05.2018
 

Muzeul Frumuseţii „Viorica Cosmetic” a devenit un nou punct turistic pe harta Chişinăului...


Zeci de persoane printre care interpreţi, prezentatori TV sau bloggeri şi-au dat întîlnire zille trecute la deschiderea Muzeului Frumuseţii „Viorica Cosmetic”.

Evenimentul a fost inaugurat de directorul general „Viorica Cosmetic” Maria Borta și de celebra prezentatoare TV din România Bianca Drăgușanu.

„Cam un an de zile ne-a trebuit ca să ne pregătim și să fim gata de a primi oaspeți în muzeul nostru. Această comasare între istorie și prezent o avem în forma muzeului, care în curînd va deveni un punct atractiv turistic pentru Chișinău”, a declarat Maria Borta.

 

Tatiana Caraman, brabd manager-ul companiei, spune că a rămas impresionată de entuziasmul oaspeţilor care au analizat minuţios fiecare produs expus în muzeu.

„Noi am rămas plăcut surprinși să vedem cu cît entuziasm au venit oaspeții la acest eveniment, cu cîtă plăcere s-au implicat în activitățile pe care le-am desfășurat și acele sincere emoții de care au dat dovadă. Aceste lucruri ne dau curaj să mergem mai departe și să creăm lucruri și mai frumoase pentru consumatorii noștri”, ne-a mărturisit Tatiana Caraman.

Invitatul special al evenimentului, modelul şi prezentatoarea TV, Bianca Drăguşanu, spune că a reuşit într-un timp record să se îndrăgostească de cîteva produse marca „Viorica Cosmetic”, iar ideea deschiderii unui muzeu al frumuseţii i se pare senzaţională.

 

„Raportul preț-calitate mi se pare ceva senzațional. Cu siguranță vor fi un mare succes pentru piața mondială, sper, pentru că aceste produse sînt minunate. Mi s-a părut senzațională ideea de a păstra și de a expune ceea ce era cîndva Viorica Cosmetic, ce este acum și ce va fi în viitor. E ceva fenomenal”, a spus Bianca Drăguşanu.

Şi oaspeţii de acasă au încurajat întreaga echipă „Viorica Cosmetic”, sugerîndu-le să nu se oprească aici.

 

„Noi, moldovenii, trebuie să susținem producătorii autohtoni. Viorica Cosmetic are un viitor frumos, dar ca și oricare brand, acesta are nevoie de susținere și de oameni care vor avea încredere în produsele lor”, a opinat intepreta Olia Tira.

Cei care nu au reuşit ieri să viziteze Muzeul Frumuseţii „Viorica Cosmetic” o pot face în orice altă zi. Aici, veţi găsi cîţiva ghizi, vorbitori de diferite limbi, care vă vor însoți și care vă vor face o incursiune în prezentul și trecutul fabricii Vioroca Cosmetic.

Muzeul Frumuseţii se află în Chişinău pe strada Mesager 1. Pentru rezervări puteţi suna la 022 83 62 37 sau puteţi accesa pagina oficială de Facebook a companiei Viorica Cosmetic.

 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.