MOLDOVENII DIN CANADA READUC POVEȘTILE ÎN CASELE COPIILOR DIN MOLDOVA (FOTO)

07.09.2018
 

Etapa a treia a proiectului „Lectura - activitate familială”, inițiat de reprezentanta diasporei noastre din Canada, Maria Dandeș, s-a desfășurat în s. Manta

 

Activitatea „Ora poveștilor” parte a celei de a treia etape a proiectului „Lectura - activitate familială”, creat de reprezentanta diasporei noastre din Canada, Maria Dandeș, a avut loc pe data de 30 august, la Biblioteca publică din satul Manta, r. Cahul.

 

La activitate au participat familiile care au copii cu vârste cuprinse între 2 şi 13 ani, urmând scopul cultivării dorinței de a citi. Fiind îndrumați de Maria Dandeș, copiii s-au transferat în lumea poveștilor, întruchipând mai multe personaje îndrăgite de tânăra generație.

 

Proiectul „Lectura - activitate familială” s-a desfășurat în cadrul subprogramului Reîntoarcerea Profesională a Diasporei, cu finanțare în cadrul programului guvernamental de granturi tematice Diaspora Engagement Hub, implementat de către Cancelaria de Stat prin intermediul Biroului relații cu diaspora și finanțat de către Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.