NOILE UTILAJE AGRICOLE PENTRU FERMIERI: IMAGINI ȘI DETALII (VIDEO) ©

13.09.2019

 

Новая сельскохозяйственная техника для фермеров (ВИДЕО) ©

 

Oricine deține o activitate agricolă în Republica Moldova are nevoie și de tehnică, mai ales cînd e vorba despre cereale.

 

Anume un astfel de echipament a fost lansat recent care vine perfect în ajutorul agricultorilor autohtoni și internaționali. ,,La moment, compania ATS-Agrotehcomerț lansează un produs nou pe piața autohtonă, combina de tip rotor-torum 750, cu motorizare Mercedes, capacitatea motorului de 425 Cai Putere, cu o productivitate foarte înaltă ce permite a recolta masa cu umiditatea sporită și cu masă verde mai ridicată”, a declarat Pavliuc Vasile, șeful Departamentului servis din cadrul companiei ATS-Agrotehcomerț. De asemenea, compania bucură agricultorii moderni și cu un alt utilaj: ,,Compania noastră lansează pe piață un produs nou al tractoarelor 2.000, cu capacitatea de 375 Cai Putere, cu motorul american Cummins și transmisia japoneză Akuba. Este un lider mondial pe piață.

 

Are o productivitate foarte înaltă, este cu cauciucuri împerecheate pe osie - ceea ce permite o tasare minimală a solului. Are potențial mare de tracțiune și permite un comfort de conducere și minimalizarea efortului fizic al operatorului”, a descris Pavliuc Vasile, șeful Departamentului servis din cadrul companiei ATS-Agrotehcomerț. Aceste și multe alte tipuri de echipamente produse de compania ATS-Agrotehcomerț continuă să satisfacă nevoile fermierilor și să-i bucure cu echipamente agricole de înaltă calitate.

 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.