CE DOCUMENTE SÎNT NECESARE PENTRU REPERFECTAREA PATENTEI ÎN RUSIA

18.10.2019

 

 

Se recomandă să vă adresați la Centrul Migrațional pentru reperfectarea patentei cel tîrziu la 20 de zile de la expirarea termenului de 12 luni din ziua eliberării, indicată în patenta eliberată anterior.

 

ACTELE NECESARE: Pașaportul; Fișa migrațională cu mențiunea „activitatea de muncă”; Forma detașabilă a evidenței migraționale; Chitanța privind achitarea impozitului pentru toate lunile patentei valabile; Cererea angajatorului cu solicitarea reperfectării patentei; Copia contractului cu angajatorul (dacă activitatea a fost efectuată la o persoană juridică sau la un întreprinzător individual);

 

La depunerea actelor se va verifica notificarea angajatorului la Direcția Generală pentru Migrație a Ministerului Afacerilor Interne orașul Moscova. În cazul lipsei informației privind depunerea notificării reperfectarea va fi respinsă. Costul serviciilor: Pregătirea cererii, perfectarea și transmiterea dosarului pentru obținerea patentei la Direcția Generală pentru Migrație a Ministerului Afacerilor Interne pentru Moscova: o fotografie și fișa dactiloscopică (amprentele).

 

Procedura este efectuată de către angajații Centrului Migrațional – 4000 de ruble. Examen medical – 2650 de ruble. La Moscova toate actele medicale necesare pentru perfectarea sau reperfectarea patentei sînt eliberate DOAR de Instituția medicală bugetară de stat a orașului Moscova „Centrul științifico-practic de dermatovenerologie și cosmetologie de la Moscova a Departamentului Sănătății al orașului Moscova” amplasat pe teritoriul Centrului Migrațional Multifuncțional. Se recomandă efectuarea unui control medical pînă la sosirea în Rusia în vederea excluderii oricărei afecțiuni. Telefonul liniei fierbinte: +7 (495) 850-44-12.

 

Testarea va fi efectuată în limba rusă, cunoașterea istoriei Rusiei și a bazelor legislației FR – 900 ruble. Testarea nu este obligatorie dacă ați susținut-o anterior la perfectarea patentei, precum și în cazul în care dispuneți de un act privind absolvirea școlii medii, școlii profesionale, colegiului sau a instituției de învățămînt superior pe teritoriul URSS pînă în 1991 sau de originalul documentului privind absolvirea liceului, școlii profesionale, colegiului sau a instituției de învățămînt superior pe teritoriul Rusiei după 1991. Perfectarea poliței de asigurare medicală benevolă Costul mediu al poliței 4000 ruble

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.