CÎND AR PUTEA FI RELUATE ZBORURILE

21.05.2020

 

 

Suspendarea curselor aeriene regulate de pasageri și charterelor aeriene regulate de pasageri se menține în Republica Moldova.


Autoritatea Aeronautică Civilă a Republicii Moldova a anunțat că suspendarea zborurilor se menţine pînă la 30 iunie 2020, scrie jurnal.md

 

„Autorizarea zborurilor neregulate, curselor charter ocazionale, este posibilă și va fi emisă de către Autoritatea Aeronautică Civilă a Republicii Moldova, la solicitarea operatorilor aerieni”, precizează AAC.

 

Informația despre toate zborurile charter ocazionale autorizate de către Autoritatea Aeronautică Civilă va fi publicată pe site-ul oficial al AAC. Pasagerilor li se recomandă ca înainte de a procura un tichet avia la o cursă neregulată să verifice pe site-ul www.caa.md, compartimentul noutăți, dacă este autorizată cursa.


„Adițional la eliberarea permisiunii, AAC va solicita de la operatorii aerieni respectarea măsurilor pentru prevenirea răspîndirii infecțiilor cu COVID-19. Condițiile ce urmează a fi respectate de către pasageri vor fi publicate pe site-ul oficial al operatorilor aerieni și se vor aduce la cunoștință pasagerilor pînă la vînzarea biletelor”, mai precizează Autoritatea.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.