IMIGRANȚII ROMÂNI AU ÎNCEPUT SĂ OCUPE ILEGAL CASELE SPANIOLILOR

14.08.2020

 

 

Aproape 2.000 de locuințe din regiunea spaniolă Andaluzia au ajuns să fie ocupate ilegal, cel mai mare nivel atins vreodată, spre disperarea proprietarilor care trebuie să apeleze la instanțe ca să scape de chiriașii ilegali.


Poliția și serviciile sociale fac cu greu față situației. Legea a fost modificată recent, dar sînt necesare luni întregi și multe înfățiștări în instanță pentru a obține un rezultat, informează unimedia.info potrivit Euro Weekly News.

 

Mulți expați britanici care au revenit în Andaluzia după ridicarea restricțiilor de călătorie au descoperit că încuietorile le-au fost schimbate, iar în locuințele le fuseseră ocupate ilegal.


Asta a pățit și Mark Holmes, care nu a putut intra în locuința sa din Calahonda, ocupată ilegal de mai multe persoane de origine română. Poliția a fost chemată, iar „chiriașii” a arătat un contract care le dădea dreptul să fie acolo.

 

În cele din urmă, documentul s-a dovedit fals, iar românul a plecat înainte de a se ajunge în instanță, după ce a primit 1.000 de euro de la proprietar pentru a-și găsi o altă locuință.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.