MINISTERUL DE EXTERNE VINE CU INFORMAŢII DESPRE ACCESUL CETĂŢENILOR RM PE TERITORIUL ALTOR STATE

21.09.2020

 

 

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene informează cetățenii Republicii Moldova despre actualizarea alertelor de călătorie pentru mai multe state, conform situației din data de 18 septembrie 2020.


Informația exhaustivă poate fi accesată pe site-ul ministerului www.mfa.gov.md sau aici.

 

Datele din tabelul de mai jos pot fi modificate, dacă autoritățile statelor străine vizate vor adopta alte decizii. Aceste informații sînt publicate în regim operativ de către misiunile diplomatice și oficiile consulare ale Republicii Moldova peste hotare (lista poate fi accesată pe pagina web a ministerului.


Informațiile curente se bazează pe cele mai recente date disponibile și sînt colectate din surse naționale autorizate și publice și sînt publicate la secțiunea „Alerte de călătorie COVID-19”, transmite jurnal.md.

 

Totodată, pentru consultații telefonice, ministerul are activat Centrul de Apel al MAEIE al RM, care poate fi contactat la numerele: 0 80 090 990 - (gratuit de la telefonul fix din orice localitate a Republicii Moldova, +373 22 788 722 - din străinătate

Operatorii au program de luni pînă vineri între orele 08.00 – 17.00 (ora Republicii Moldova). În afara programului cu publicul, puteţi expedia un mesaj: prin email la callcenter@mfa.gov.md sau pe pagina de Facebook a Centrului de Apel.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.