MOTIVUL PENTRU CARE BLOGGERIȚELE ALEG CREMA CU SPF ©

24.06.2022
 

Sezonul estival a început în forță, iar tu ești deja cu gândul la vacanță, plajă și cocktailuri cu umbreluțe colorate? Te visezi bronzată frumos și radiind de energie pozitivă, așa cum e posibil numai după timpul petrecut pe malul mării?

Înainte de a-ți pregăti trusa de cosmetice vrem să-ți amintim despre un detaliu important pentru a evita arsurile solare, care pe cât de dureroase, pe atât de periculoase pot fi:

PRODUSELE CU FACTOR DE PROTECȚIE SOLARĂ

Pielea noastră funcționează pentru a ne proteja de radiațiile ultraviolete dăunătoare, motiv pentru care ar trebui să folosim protecție solară pentru a ne proteja de razele UV dăunătoare. Cremele SPF sunt recomandate spre utilizare tot anul, dar mai ales când ajungem la o plajă, aplicarea acestora este absolut obligatorie.

Iar ca să vă facem poftă de mare și soare, dar și să vă inspirăm la un bronz sigur și frumos am pregătit câteva recenzii pentru voi.

Iată care e programul Tatianei Maxian pentru această vară:

”În agenda mea de azi: soare, bronz și bazin.



Foarte rar am parte de zile libere în agenda mea și am zis să o savurez la maxim. Mi-am adunat gașca “mică” și am venit la bazin!

Desigur că în trusa mea de cosmetică este nelipsită gama Viorica SOLAR de la Viorica Cosmetic, cremă de protecție solară SPF 30+ pentru un bronz potrivit și crema de după plajă regenerantă.”

Un check-list obligatoriu înainte de vacanță de la Tatiana Koberidze:

"CE SĂ LUAȚI ÎN MAROC"

Cu siguranță trebuie să vă pregătiți temeinic pentru Maroc :) Să arunci niște pantaloni scurți și un costum de baie, iar restul să cumperi pe loc nu este o opțiune.

Salvați check-list-ul meu și apropiați-vă cu un pas mai aproape de o călătorie de vis!

1 Îmbrăcăminte cu mâneci și lungime sub genunchi. Pentru orice eventualitate, luați o eșarfă. De ce ai nevoie de astfel de haine? Pentru a merge la moschee și pentru a atrage mai puțină atenție bărbaților locali.

2 Card bancar. Este foarte convenabil să plătiți cu el în toate unitățile și în hotel. Dar nu uita nici de banii cash. Asigurați-vă că aveți bani gheață pentru a achita cumpărăturile la piață.

3 Protecție solară! Soarele este nebunesc aici! Poate arăta 24 de grade, dar după 10 minute veți fi ars de soare.

Folosesc o cremă SPF 30 pentru întregul corp și SPF 50 pentru protejarea tatuajelor + cremă calmantă după soare de la Viorica Cosmetic.

4 Adidași confortabili. Distanțele de aici sunt mari, mersul în papuci nu este o opțiune.

5 Medicamente pentru stomac. Noi personal nu le-am utilizat, dar mulți spuneau că există riscul tulburărilor stomacale din cauza bucătăriei neobișnuite.

6 Costume colorate pentru fotografii și videoclipuri interesante. Fiți de acord, a face fotografii în palat în pantaloni scurți și un tricou este prea turistic

7 O valiză pe jumătate goală. Pentru că cu siguranță veți dori să aduceți ceva de aici. Alegerea este imensă: ceaiuri, uleiuri, condimente. Eu personal voi lua gin”

Iar Marina Mîndru vine cu recomandări practice pentru un bronz ideal!

”CUM SĂ NE BRONZĂM CORECT:

1. Cumpărați produse cu protecție solară.

Produsele de protecție solară sunt elaborate în cea mai mare parte tocmai pentru a salva organismul de radiațiile UV excesiv de dure. Nu neglija această protecție!

2. Fiți gata să faceți plajă treptat.

Nici măcar nu încercați să prindeți toate razele soarelui într-un weekend scurt. Este puțin probabil să deveniți o "ciocolată " în așa un timp scurt, dar veți crește serios riscurile pentru sănătate.

3. Nu ieșiți la soare în mijlocul zilei.

Principiul este simplu: cu cât mai direct au lovit razele solare pielea, cu atât este mai mare doza de lumină ultravioletă pe care a primit-o.

4. Hidratează-ți pielea după arsuri solare.

S-ar putea să vă placă culoarea ciocolatei. Dar organismul percepe un exces de melanină în celule ca un semnal de deteriorare a pielii și se străduiește să se debaraseze de "crusta" deteriorată cât mai repede posibil. Stratul superior al pielii devine mai uscat - deci este mai ușor pentru organism să exfolieze celulele afectate!”

Alegeți crema potrivită pentru vacanță în oricare din magazinele Viorica sau accesați www.viorica.md pentru a plasa o comandă.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.