CARE SUNT PLANURILE ŞEFULUI POLIŢIEI DE FRONTIERĂ, DORIN PURICE

30.08.2012
Foto: unimedia.info

Proaspătul şef al Poliţiei de Frontieră, Dorin Purice, are planuri grandioase la cîrma instituţiei pe care o conduce. Purice îşi propune ca Poliţia de Frontieră să aibă un prestigiu şi o imagine bună. Despre planurile sale Dorin Purice a vorbit în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă.

 

"Vom pune accent pe profesionalism şi oameni profesionişti. De asemenea, vom da o mare importanţă conlucrării cu alte instituţii de drept din ţară. Vom colabora atît la nivel regional, cît şi la nivel internaţional", a menţionat Dorin Purice.

 

Şeful Poliţiei de Frontieră a mai spus că va evalua situaţia din instituţie, va verifica cum au fost utilizate fondurile şi mijloacele fixe. "Voi estima starea lucrurilor pentru a putea începe activitatea de la zero, pentru excluderea neajunsurilor sau deficiențelor financiare care au putut fi cauzate".

 

În perioada 2005-2011, Purice a fost şef al Direcţiei managementul riscurilor în cadrul Serviciului Vamal. Ulterior, el a activat în cadrul unei misiuni a Comisiei Europene în Kosovo. Poliţia de Frontieră a fost creată la 1 iulie 2012, în baza Serviciului Grăniceri.


Sursa: publika.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.