CELE MAI IMPRESIONANTE POZE DE NUNTĂ DIN ÎNTREAGA LUME

Preşedintele Africii de Sud Jacob Zuma cîntă şi dansează cu noua lui soţie Tabeka Madiba, în costume de nuntă viu colorate, la ceremonia de oficiere a căsătoriei , în localitatea Nkandla. (RajeshJantilal - AFP/GettyImages)

 


Bulgaria. O mireasă musulmană , reprezentantă a grurpului etnic pomak se pregăteşte pentru ceremonia de încheiere a căsătoriei, în localitatea Draginovo. (NikolayDoychinov - AFP/GettyImages)

 


Cel mai înalt om din lume, Bao Xishun alături de mireasa sa Xia Shujuan (îmbrăcată în roşu) la ceremonia tradiţională mongolă de oficiere a căsătoriei, maractă la marginea oraşului Erdos. Regiunea internă autonomă mongolă, China. (GuangNiu - AFP/GettyImages)

 


O libaneză scutură de praf rochia de mireasă în apropierea magazinului său, parţial distrus, din suburbia Beirutului. (AnwarAmro - AFP/GettyImages)

 


Rochia de mireasă a Ducesei de Cambridge, creată de Sarah Buron pentru Alexander McQeen, Palatul Buckingham, Londra. (LewisWhyld/WPA Pool - AFP/GettyImages)

 


Tineri şi tinere cu torţe participă la procesiunea de nuntă la apus de soare, înainte de tradiţionala „Nuntă Galichnik”, în localitatea Galichnik, Macedonia. (RobertAtanasovski - AFP/GettyImages)

 


O musulmană din India şi mîinile prietenilor acesteia, împodobite cu ornamente tradiţionale mendi, înainte de începerea unei ceremonii de căsătorie în masă la Ahmedabad. (SamPanthaky - AFP/GettyImages)

 


Un cuplu de același sex taie tortul în cadrul petrecerii de nuntă de la Thai bai. Circa 80 de cupluri de orientare sexuală netradiţională şi-au oficiat căsătoria, în speranţa că ţara lor de origine va urma în curînd exemplul New Yorkului şi căsătoriile între persoanele de acelaşi sex vor fi legalizate. (SamYeh - AFP/GettyImages)

 


Americanul Peter Gelling şi tînăra lui soţie Rento Prativi lîngă ricsha ornamentată, în cadrul nunţii tradiţionale indoneziene. (PeterGelling - Courtesy)

 


Sursa: 1c-club.com
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.