DESCHIDEREA OFICIALĂ A SECŢIEI DE EVIDENŢĂ ŞI DOCUMENTARE A POPULAŢIEI DIN ORAŞUL ORHEI

23.02.2012
Foto: registru.md

Astăzi conducerea Întreprinderii de Stat “Centrul Resurselor Informaţionale de Stat “Registru” a deschis oficial noul sediu, în care s-a mutat Secţia de evidenţă şi documentare a populaţiei din or. Orhei.

 

Încă în 2011 a fost elaborat un plan de acţiuni, care prevede îmbunătăţirea condiţiilor de lucru pentru angajaţii Secţiilor şi Birourilor de evidenţă şi documentare a populaţiei întru sporirea culturii deservirii cetăţenilor.

 

Ideea acestor transformări constă în modernizarea infrastructurii existente prin amenajarea interiorului şi exteriorului fiecărui oficiu, trecerea de la birouri tradiţionale la ghişee transparente, implementarea rîndului electronic şi actualizarea, la necesitate, a complexului tehnico - aplicativ.

 

Astfel, acţiunea de transformare a oficiilor, începută anul trecut, continue. Ceremonia oficială, desfăşurată astăzi la Orhei a confirmat acest lucru. Secţia de evidenţă şi documentare a populaţiei din oraşul Orhei s-a transferat pe str. M. Eminescu, 10, fiind anterior situată pe str. V. Mahu, 111. La deschidere au participat conducătorii de la ÎS „CRIS „Registru”, reprezentanţii de la administraţia publică locală , precum şi oaspeţii şi reprezentanţii din cadrul altor instituţii.

 

Noul edificiu al Secţiei de evidenţă şi documentare a populaţiei este uşor accesibil, în primul rînd, graţie amplasării acestuia în centrul oraşului Orhei, nu departe de Gara auto, precum şi datorită panourilor informative şi indicatoarelor instalate cu această ocazie.

 

În anul 2011 au beneficiat de îmbunătăţirea condiţiilor cinci oficii de evidenţă şi documentare a populaţiei. Tot în acest an Secţia de evidenţă şi documentare a populaţiei din Orhei a prestat 106795 de servicii. Au fost eliberate 95238 buletine de identitate, 72907 paşapoarte (total în Orhei locuiesc 125900 de cetăţeni). În componenţa raionului Orhei intră 38 de primării şi 74 de localităţi.

 

 

Sursa: registru.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.