INSULELE COOK

Pentru călătoriile ce nu depăşeşte termenul de 31 de zile, obţinerea vizei pentru cetăţenii moldoveni nu este necesară.

 

Informație adiţională:

  • Pentru perioada ce depăşeşte termenul indicat, viza poate fi obţinută la aeroport. Informaţia completă privind prelungirea termenului de şedere şi taxele aplicate o puteţi primi la Ofiţerul de Imigrare; informaţie de contact: Ministry of Foreign Affairs and Immigration, PO Box 105, Rarotonga; Tel.: (682) 29347, Fax: (682) 21247, e-mail: admin@immigration.gov.ck.
  • Deţinerea paşaportului şi a documentelor de înlocuire cu termen de valabilitate ce depăşeşte 6 luni perioada de şedere planificată este obligatorie;
  • Excepţie fac persoanele care deţin permisiunea de călătorie emisă de Ministerul Afacerilor Externe şi al Imigraţiei al Insulelor Cook.
  • Pentru şedere ce depăşeşte 31 de zile, în loc de vize se eliberează permise de şedere. Se eliberează la aeroport.
  • Toţi călătorii trebuie să deţină bilete de retur, sau bilet şi documentele necesare pentru călătoria spre următorul punct de destinaţie. Excepţie fac persoanele care deţin scrisoare de renunţare la cerinţă emisă de Ministerul Afacerilor Externe şi al Imigraţiei al Insulelor Cook.
  • Persoanele care călătoresc cu scopuri turistice pot prelungi termenul de şedere pentru o perioadă de 31 de zile, dar nu m ai mult de 6 luni

 

Informaţie din domeniul sănătăţii:
Vaccinurile nu sunt necesare.

 

 

Nu sunt voturi încă
0
Nu sunt voturi încă

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.