MAREA BRITANIE: PENTRU A OBŢINE VIZA, STUDENŢII VOR FI NEVOIŢI SĂ SE PREZINTE LA AMBASADĂ PENTRU UN INTERVIU

10.07.2012
Foto: lahore.olx.com.pk

Autorităţile Marii Britanii înăspresc regulile de eliberare a vizelor pentru solicitanţii străini, care doresc să studieze în instituţiile de învăţămînt superior din Regatul Unit.


Despre noile reguli de eliberare a vizelor de studii a vorbit Ministrul britanic pentru imigraţie Damian Green. Din 30 iulie, 2012 toţi imigranţii, sosiţi din ţările-ne membre UE pentru studii în Regatul Unit, vor susţine un interviu la ambasadă.


La interviu, viitorii studenţi vor trebui să demonstreze, că posedă engleza în măsura necesară pentru a studia într-o instituţie superioară de învăţămînt din Marea Britanie. În plus, studentul va fi chestionat cu privire la planurile de după studiile în Marea Britanie, starea lui financiară, scrie Euromag.


Funcţionarii consideră, că aceste măsuri vor reduce fluxul de pseudo-studenţi, care recurg la diverse programe de educaţie doar pentru a intra în ţară. Damian Green susţine, că persoanele, care vor fi suspectate de intenţia de a migra (nu de a studia), precum şi cele, care vor oferi ambasadei date eronate sau nu se vor prezenta la interviu, viza nu le va fi eliberată.


Sursa: Viza.md
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.