OAMENII DE AFACERI DIN SUA VOR STUDIA OPORTUNITĂŢILE INVESTIŢIONALE DIN MOLDOVA

19.10.2012
Foto: gindul.info

În perioada 7-9 noiembrie 2012, la Chişinău va avea loc a doua Misiune de afaceri americană, organizată de camerele de comerţ ale Moldovei şi României în parteneriat cu Organizaţia pentru atragerea investiţiilor şi promovarea exportului moldovenesc (MIEPO). Scopul evenimentului este de a oferi informaţie privind oportunităţile investiţionale şi climatul de afaceri din Moldova, precum şi stabilirea unor contacte de către potenţialii investitori pe piaţa locală.

 

La eveniment vor participa companii care fac parte din Camera de Comerţ a SUA din România, companii care activează pe piaţa română şi reprezentanţi ai cercurilor de afaceri din Moldova, care doresc să stabilească relaţii cu companiile participante. Activitatea Misiunii va începe cu o conferinţă publică, care se va desfăşura la 8 noiembrie în incinta hotelului „Leogrand”. La eveniment vor participa ambasadorul SUA în Moldova, William Moser, ambasadorul României, Marius Lazurcă, vicepremierul, ministrul Economiei al R. Moldova, Valeriu Lazăr, reprezentanţi ai Băncii Mondiale, BERD, USAID, oameni de afaceri din Moldova.

 

În cadrul conferinţei vor fi prezentate informaţii privind oportunităţile de afaceri din Moldova, politica statului în domeniul atragerii investiţiilor şi măsurile de susţinere a businessului autohton. Prezentări detaliate vor face reprezentanţii Baroului de avocaţi „Turcan Cazac”, companiilor „PricewaterhouseCoopers Moldova”, „Vernon David” etc. Prima Misiune americană de afaceri în Moldova a fost organizată în vara anului 2010. La eveniment au participat 24 de companii care fac parte din Camera de Comerţ a SUA din România.


Sursa: noi.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.