REGIM CU VIZE

Foto: ge2md.tpcontact.co.uk/
 

Începînd cu data de 27.03.2014, solicitanții de a obține viza britanică se adresează la oficiul companiei Teleperformance cu adresa: Chișinău, str. Tighina 49/3, of. 54. Agenția pentru Vize și Imigrare a Marii Britanii a contractat compania Teleperformance Ltd. pentru a intermedia procedura de examinare a cererilor de viză.

 

Oficiul companiei Teleperformance este deschis între orele 09.00 – 13.00 în fiecare a doua zi de joi pînă la data de 24 aprilie și apoi în fiecare zi de joi (săptămînal) pe timp de vară.

 

Pentru a folosi serviciile Centrului de Solicitare a Vizelor din Chișinău, solicitanții vor plăti 59 de lire sterline. Această taxă se va achita suplimentar taxei de viză în momentul programării online și va acoperi costurile aferente procesului de depunere a cererilor la Chișinău. În cazul neachitării acestei taxe, solicitantul de viză nu va putea face programarea online pentru a depune cererea de viză.

 

Solicitanţii de vize sînt încurajaţi sa continue practica de depunere a cererile pentru viză cu suficient timp înaintea efectuării călătoriei planificate în Marea Britanie. O solicitare poate fi acceptată cu pînă la trei luni înainte de data planificată a călătoriei. Totodată, solicitanţii trebuie să se asigure ca nu vor avea nevoie de paşaport pentru alte călătorii sau orice alt scop pe perioada procesării dosarului.

 

În cazul în care intenţionaţi să solicitaţi o viză pentru ţările din Comunitatea Naţiunilor Independente (Commonwealth), British Overseas Territories, insula Man şi insulele Anglonormande este necesar să completaţi aplicaţia de viză. Agenţia Britanică de Frontieră de la Chişinău acceptă numai solicitările de viză completate corect şi complet în limba engleză, în regim online (nu se vor accepta solicitările completate de mÎnă).

 

 

Pasul I - Completarea formularului de cerere

Aplicantul va alege opţiunea Apply for a UK visa now. Va citi informaţia despre  New Visa Application - Before you apply, va bifa în colţul stîng de jos şi va alege opţiunea Continue;  După aceea urmează completarea spaţiilor libere cu o informaţie pentru securitate, urmînd completarea formularului.

Odată expediată aplicaţia, doritorul de viză va primi un e-mail de confirmare şi un număr de referinţă, ex.(GWF000000000) pentru programarea ulterioară.

 

Pasul II - programarea interviului
Urmează alegerea zilei şi a orei pentru desfăşurarea interviului. Este necesar sa printaţi formularul completat pentru a-l prezenta la Ambasadă la data şi ora programării împreună cu toate actele de suport. Programarea este necesară pentru toate persoanele (excepţie fac minorii care n-au atins vîrsta de 5 ani) care intenţionează să călătorească în Regatul Unit.

Important!  Persoanele care nu au o programare nu vor fi admişi la Agenţia Britanică de Frontieră de la Chişinău. Puteţi face o programare fie la această etapă sau după o revenire ulterioară la formularul online pe care la-ţi completat. Dacă intenţionaţi să modificaţi data şi/sau ora programării vă rugăm să anulaţi programarea anterioară pentru a permite rezervarea programării respective de către altă persoană. Dumneavoastră puteţi face o singura programare pe numele aceleiaşi persoane.

 

Cetăţenii Republicii Moldova au nevoie de viză pentru a călători sau pentru a tranzita Regatul Unit.

Documente necesare: 

Paşaport de serviciu 

 • Paşaport valabil (original + copie);
 • Formular viză (on line);
 • 1 fotografii color 3,5 X 4,5;
 • Asigurare medicală;
 • Nota verbală;
 • Invitaţie.
 • Informarea prealabilă a consulului.

 

Paşaport diplomatic

 • Paşaport valabil (original + copie);
 • Formular viză (on line);
 • 1 fotografii color 3,5 X 4,5;
 • Nota verbală;
 • Informarea prealabilă a consulului

 

 • Paşaport naţional

1. Formular viză (on line);

2. 2 fotografii color 3,5 X 4,5;

3. Invitaţie (original + copie);

4. Asigurare medicală;

5. Rezervare de bilet;

6. Paşaport valabil pentru cel puţin încă 6 luni (original +copie) şi paşapoartele anterioare (dacă aţi avut)
7. Carte de muncă + adeverinţă, originale - cu numere de telefon/fax şi semnată  lizibil - de la locul  de muncă/şcoală, în care să apară funcţia, salariul şi perioada concediului/vacanţei sau talon recent de pensie
8. Posesorii de firme private trebuie să prezinte documentele originale ale firmei
9. Carnet de student/elev
10. Scrisoare originală de invitaţie, care să precizeze:

- numele,adresa şi numărul de telefon/fax ale persoanei care face invitaţia

- numele solicitantului de viză

- scopul vizitei

- durata estimativă a vizitei in Regatul Unit

- cine plăteşte cheltuielile pe perioada şederii în Regatul Unit şi cheltuielile de călătorie

- o adeverinţă de serviciu originală a persoanei care vă invită, în care să se specifice funcţia, salariul şi vechimea in funcţia respectivă

11.Pentru vizite independente solicitanţii trebuie să prezinte o rezervare la un hotel din Regatul Unit
12. Dacă cheltuielile sunt acoperite de solicitantul de viză, este necesar un extras de cont  recent, cu
istorie completă
13. Solicitanţii de viză care nu au implinit 18 ani şi călătoresc neinsoţiţi de unul din/ambii părinţi,
trebuie prezentat consimţămîntul original parintelui/părinţilor autentificat notarial.

14. În cazul vizelor de lungă şedere, care depăşesc perioada de 6 luni, va fi necesar de prezentat un certificat medical (test tuberculoză).

 

Tipuri de vize

Regatul Unit are un regim de vize special. Accesînd  Formulare de cerere/note de orientare veţi găsi toată informaţia necesară de care aveţi nevoie pentru a face o cerere de viză.

 

Taxele de viză

Lista taxelor de viza  este supusă unor revizuiri periodice. Pentru comparație taxele consulare actuale pot fi vizualizate AICI. 

 

Urgenţe şi Cazuri de Compasiune

Numai atunci cînd solicitantul de viză poate să demonstreze că există un caz de compasiune/urgenţă (de ex. tratament medical de urgenţă, decesul unei rude apropiate etc.) acestuia i se va face o programare/interviu la prima oră disponibilă.

 

Interviul

Solicitantul de viză poate fi rugat să se prezinte la un interviu, însă funcţionarii consulari îşi rezervă dreptul de a lua o decizie în baza datelor din formularul de viză, paşaport şi documentelor de suport prezentate la depunerea solicitării de viză. De aceea, este esenţial să vă asiguraţi că aţi prezentat toate actele necesare la momentul depunerii cererii de viză. Dacă interviul este necesar, atunci vi se va oferi o programare la o dată şi oră cel mai curând posibilă.

 

Avînd în vedere volumul mare de lucru există posibilitatea unei perioade de aşteptare înainte de interviu. De aceea vă rugam sa ţineţi cont de acest lucru atunci când vă planificaţi călătoria în Regatul Unit. Sponsorii, membrii de familie (sau alte persoane care vă însoţesc) trebuie să ştie că secţia de vize dispune de puţin spaţiu în sala de aşteptare. De aceea, din considerente de sănătate, siguranţă şi pază este puţin probabil ca sponsorilor, membrilor de familie etc. să li se permită să însoţească aplicatul in sala de aşteptare. Excepţie de la regulă fac următoarele categorii de vizitatori:

-persoanele care însoțesc aplicații în etate, pe cei cu dezabilității,

-persoanele care însoţesc minorii.

 

Cu toate acestea, li se va explica în mod clar că persoana însoțitoare participă la interviu numai ca observator şi nu poate interveni în timpul interviului. În cazul în care persoana însoțitoare nu va respecta aceste reguli, interviul va fi oprit. În general, copiii sub vârsta de 10 ani care solicită viza pentru Regatul Unit nu vor fi intervievaţi. În cazul în care minorul în vârstă de până la 10 ani va călători neînsoţit, interviul va avea loc în prezenţa unui adult în grija căruia se află copilul (părinte /tutore). Copiii care au vîrsta cuprinsă între 10 şi 14 ani vor fi intervievaţi doar în prezenţa unui adult în grija căruia se află (părinte /tutore). Minorii cu vîrsta cuprinsă între 14-18 ani vor fi intervievaţi singuri.

 

Pentru acei carese confruntă cu dificultăți la aplicarea documentelor la Centrul de Vize al Marii Britanii, reprezentat în Republica Moldova de Compania Teleperformance, portalul VIZA.md recomandă următoarele:

 

-a depune pachetul de documente pentru viză cît mai curînd posibil, înainte de data plecării și să nu faceţi cheltuieli nerambursabile, pînă cînd nu veți afla despre decizia luată cu privire la cererea de viză;

- solicitanţii care doresc să afle care e statutul cererii lor de viză, pot să apeleze laServiciul Informaţional Internațional cu plată al Centrului de Vize şi Imigrare al Marii Britanii (UKVI) la telefonul: 8 800 707 2948 sau 00 44 1243 218 151. Costul 1 minut ‒ £ 1.37. O altă posibilitate de a afla despre soarta cererii dvs. e să scrieţi o scrisoare la asresa electronică: ukvisafeedback@tpcontact.co.uk, unde să indicaţi numele şi prenumele solicitantului de viză, numărul pașaportului, data de naștere și numărul cererii de viză, care începe cu GWF.

-solicitanții care au depus documentele pot verifica, de asemenea, dacă pașaportul a ajun  la Centrul de Vize on-line pe site-ul:  http://www.tpcontact.co.uk/. Pentru aceasta:

 

1. Intraţi pe site-ulhttp://www.tpcontact.co.uk/ sub loghinul solicitantului
2. Faceți click pe "Passport returned on dd/mm/yyyy"
3. Puteţi găsiţi paşaportul necesar după numărul cererii, tastînd Ctrl + F .

 

 

Preferabil, să comunicaţi despre dificultățile cu care vă confruntaţi la solicitarea vizelor britanice la Call Center-ul MAEIE al Republicii Moldova pentru asistența consulară și sprijin, în caz de necesitate.

Call Center
din Moldova - 080090990 (apel gratuit)
din străinătate - +373 22690990
E-mail: callcenter@mfa.md

Unde ne adresăm: 

Ambasada Britanică la Chişinău

IMPORTANT:

Solicitanții de a obține viza britanică se vor adresa la oficiul companiei Teleperformance

Adresa: Chișinău, str. Tighina 49/3, of. 54.

Oficiul companiei va fi deschis:

între orele 09.00 – 13.00 în fiecare a doua zi de joi pînă la data de 24 Aprilie și apoi în fiecare zi de joi (săptămînal) pe timp de vară

 

AMBASADA BRITANICĂ LA CHIŞINĂU

Date de contact:

Adresa: Str. Nicolae Iorga 18, Chişinău, MD-2012 Republica Moldova

Tel: +373 22 22 59 02

Fax: +373 22 25 18 69

E-mail: visaenquiries.chisinau@fco.gov.uk

Website: www.ukinmoldova.fco.gov.uk

Nu sunt voturi încă
3
Medie: 3 (1 vot)
Anonymous
Viza

Buna ziua...
as vrea sa stiu daca un student, anul 3 deja, (frecventa f/r) cu serviciu si cu toate actele in regula, in baza unei invitatii poate vizita Regatul Unit pentru 6 luni? care e probabilitatea?
Vreau sa cunosc lista actelor necesare si taxele consulare.

Multumesc

23 Feb 2014- 08:02 după amiază
imaginea utilizatorului Administrator
Stare: Offline
Înregistrat: 13/05/2010
Puncte: 2
viza

Va multumim ca ne-ați contactat,

Sanse intotdeauna sint.

Important este sa prezentati informatii corecte si documente justificative scopului plecarii!

Conditiile de eliberare a vizelor pot fi vizualizate la următoarea adresa:

http://www.viza.md/get-viza

Cu respect,

 

Echipa Viza.md

4 Mar 2014- 04:50 după amiază
Anonymous
Viza pentru munca de 2 - 3 luni AUPAIR LONDRA UK

Buna ziua, ash vrea sa stiu daca e posibil sa mi se acorde o viza pentru munca in cazul in care eu gasesc o persoana care sa ma invita ca lucrator AU PAIR adica sa am grija de copilul lor pe 2 3 luni pentru a ameliora limba engleza.
De ce am nevoie? care sunt pasii care trebuie sa fac pentru a depune cerere de viza.
Adaug faptul ca traind in Italia am permis de sedere aici, adica este valabil in Italia cat si in celelalt state ale Uniunii Europene. Acest permis, in teorie ar trebui sa fie suficient si in cazul in care eu doresc sa ma deplasez la Londra, e asa sau nu e asa?
Va multumesc anticipat pentru raspunsul dumneavoastra.
Catalina

17 Feb 2014- 02:17 am
imaginea utilizatorului Administrator
Stare: Offline
Înregistrat: 13/05/2010
Puncte: 2
viza Marea Britanie

Va multumim ca ne-ați contactat,

Nu este posibil sa calatoriti fara vize.

Respectiv, este necesar sa aplicati pentru viza!

Important este sa prezentati informatii corecte si documente justificative scopului plecarii!

Conditiile de eliberare a vizelor pot fi vizualizate la următoarea adresa:

http://www.viza.md/get-viza

Cu respect,

 

Echipa Viza.md

4 Mar 2014- 04:52 după amiază
Anonymous
Buna ziua vă rog să-mi spuneți cum se poate de depus actele pent

ru viză în Marea Britanie a copilului de 15 ani care pleacă în excursie cu clasa și profesoara are procură pe numele profesoarei părinții nu sînt în md și în cît timp înainte de plecare

12 Feb 2014- 07:49 după amiază
imaginea utilizatorului Administrator
Stare: Offline
Înregistrat: 13/05/2010
Puncte: 2
viza Marea Britanie

Va multumim ca ne-ați contactat,

recomandam sa depuneti actele cu cel putin 20 de zile inainte de plecare.

Conditiile de eliberare a vizelor pot fi vizualizate la următoarea adresa:

http://www.viza.md/get-viza

Cu respect,

 

Echipa Viza.md

4 Mar 2014- 04:54 după amiază
Anonymous
calatoria

salut eu am permis de sedere in italia pot sa merg la anglia cu acest permis sau imi cere viza ...de exemplu am plecat la franta si am trecut cu permis de sedere italian...ziceti ca e posibil sa merg si la qanglia ...???
merci anticipat

11 Feb 2014- 03:40 după amiază
imaginea utilizatorului Administrator
Stare: Offline
Înregistrat: 13/05/2010
Puncte: 2
viza Marea Britanie

Va multumim ca ne-ați contactat,

Nu este posibil sa calatoriti fara vize.

Respectiv, este necesar sa aplicati pentru viza!

Important este sa prezentati informatii corecte si documente justificative scopului plecarii!

Conditiile de eliberare a vizelor pot fi vizualizate la următoarea adresa:

http://www.viza.md/get-viza

Cu respect,

Echipa Viza.md

4 Mar 2014- 04:54 după amiază
Anonymous
Posibil Cu Viza Shenghen Pentru Franta de plecat in M. Britanie?

Buna. Am 2 prieteni la Londra care muncesc . Ambii mi-au propus sa vin la ei. Din cite am inteles Viza Shenghen pentru Franta ii cea mai usor de deschis , daca fac viza Shenghen pentru Franta pot pleca in Marea Britanie fara sa trec prin Franta ? Sau de exemplu ma duk in Franta si de acolo iau bilet la avion la Londra. E posibil ?

Multumesc.

17 Ian 2014- 06:45 după amiază
imaginea utilizatorului Administrator
Stare: Offline
Înregistrat: 13/05/2010
Puncte: 2
viza Marea Britanie

Va multumim ca ne-ați contactat,

Nu este posibil sa calatoriti fara viza in Marea Britanie.

Respectiv, este necesar sa aplicati pentru viza!

Important este sa prezentati informatii corecte si documente justificative scopului plecarii!

Conditiile de eliberare a vizelor pot fi vizualizate la următoarea adresa:

http://www.viza.md/get-viza

Cu respect,

 

Echipa Viza.md

5 Mar 2014- 02:49 după amiază
Anonymous
nd de contact

Ar fi foarte util sa aveti un nr de contat pentru urgente si un consultant sa directioneze la departamentul relevan
AVEM UN CAZ DE DECES SI DE 2 ORE NAVIGAM PE INTERNET CA SA GASIM INFORMATIE NECESARA!!!

3 Oct 2019- 10:36 am
Anonymous
nd de contact

Ar fi foarte util sa aveti un nr de contat pentru urgente si un consultant sa directioneze la departamentul relevan
AVEM UN CAZ DE DECES SI DE 2 ORE NAVIGAM PE INTERNET CA SA GASIM INFORMATIE NECESARA!!!

3 Oct 2019- 10:35 am
imaginea utilizatorului Administrator
Stare: Offline
Înregistrat: 13/05/2010
Puncte: 2
viza Marea Britanie

Va multumim ca ne-ați contactat,

Nu este posibil sa calatoriti fara viza in Marea Britanie.

Respectiv, este necesar sa aplicati pentru viza!

Important este sa prezentati informatii corecte si documente justificative scopului plecarii!

Conditiile de eliberare a vizelor pot fi vizualizate la următoarea adresa:

http://www.viza.md/get-viza

Cu respect,

 

Echipa Viza.md

4 Mar 2014- 04:56 după amiază
Stare: Offline
Înregistrat: 09/01/2014
Puncte: 0
Viza prin EU

Buna ziua

as vrea sa merg intr-o calatorie in Europa cu prima destinatie la Londra,cu un prieten american

insa eu nu lucrez la moment,si nici card nu detin

ce ar trebui sa declar la consulat?o scrisoare de la sponsor?sau e de ajuns sa arat bronarile  de la hotel ,in care e inclus si prietenul meu/ nu e de ajuns verbal sa spun k el plateste keltuielile?

Multumesc anticipat

Si ce tip de viza (D/C) sa cer daca vom  merge si in Olanda ,Franta,Germania

9 Ian 2014- 07:59 am
imaginea utilizatorului Administrator
Stare: Offline
Înregistrat: 13/05/2010
Puncte: 2
viza in europa

Vă mulțumim că ne-ați contactat,

Este necesar să solicitați o viza de scurt sejur.

Referitor la documente: Faptul că nu sînteți angajat în cîmpul muncii constituie un dezavantaj. Prezentați informații corecte și toate documentele justificative scopului plecării. Doar astfel aveți posibilitatea de a avansa.

Chiar dacă obțineți viza engleză, aceasta nu va permite să călătoriți fără vize  în alte state din Europa. Va fi necesar să aplicați pentru viza în dependență de statul spre care va continua călătoria Dumneavoastră.

Conditiile de eliberare a vizelor pot fi vizualizate la următoarea adresă:

http://www.viza.md/get-viza

Cu respect,

 

Echipa Viza.md

10 Ian 2014- 07:25 după amiază
Anonymous
viza independenta

Buna seara.In privinta vizei turistice pe 7 zile,vreau sa intreb daca e necesar sa apelez la agentie turistica pentru a brona hotel de aici,caci prietenul meu este catatsean ai Norvegiei si de akolo broneaza bilet si hotel.care sunt condtitiile va rog frumos sa imi dati aceasta informatie caci nu sint competenta delok in acest domeniu.Dorim simpla sa sarbatorim akolo sarbatorile de iarna.mersi preventiv

3 Dec 2013- 07:21 după amiază
imaginea utilizatorului Administrator
Stare: Offline
Înregistrat: 13/05/2010
Puncte: 2
viza Norvegia

Vă mulțumim că ne-ați contactat,

Conditiile de eliberare a vizelor pot fi vizualizate la următoarea adresă:

http://www.viza.md/get-viza

Important este sa prezentati informatii corecte si documente justificative scopului plecarii.

Cu respect,

Echipa Viza.md

10 Dec 2013- 03:08 după amiază
Anonymous
viza tier 2

Buna ziua,

Am viza de tip Tier 2 valabila timp de 1 an. Recent am schimbat locul de munca si sunt iarasi chemat in deplasare de lucru pe 5-6 zile. Este valabila viza in acest caz? Este legata intr-un fel viza de compania la care am lucrat? Am nevoie de o alta viza?

Multumesc,

18 Noi 2013- 02:10 după amiază
imaginea utilizatorului Administrator
Stare: Offline
Înregistrat: 13/05/2010
Puncte: 2
viza

Viza Dstra probabil ca este valabila. Verificati termenul de valabilitate. Va recomandam doar sa anuntati functionarul consular american.

Cu respect,

Echipa Viza.md

10 Dec 2013- 03:06 după amiază
Anonymous
Galina

Buna ziua,am indeplinit ancheta pentru general visa online dar suma de bani era insuficienta pe card,respectiv nu a fost achitata taxa.Am primit un apel de la un reprezentant de la Ambasada Chisinau pentru aminarea zilei interviului pe a doua zi.Intrebarea mea consta in urmatoarele:e nevoie sa indeplinesc ancheta a 2-a oara pentru a transfera banii online sau cum trebuie sau care e procedura?Fiindca stiu ca la interviu trebuie de prezentat dupa achitarea taxei.

Mersi anticipat

8 Noi 2013- 10:32 după amiază
imaginea utilizatorului Administrator
Stare: Offline
Înregistrat: 13/05/2010
Puncte: 2
viza Marea Britanie

Vă mulțumim că ne-ați contactat

Icercati sa efectuati transferul cu prima ancheta. Daca nu reusiti, ramine sa indepliniti din nou toata procedura.

Totodata, recomandam sa contactati la subiect consulul englez la Chisinau pentru a exclude erorile posibile!

Cu respect,

Echipa Viza.md

13 Noi 2013- 06:05 după amiază
Anonymous
viza family

Bunza ziua,am asa o intrebare,sotul a depus la viza,pentru ca eu am pasaport roman,dar el nu,pentru reunirea familiei,si ne-au spus ca raspunsul vine dupa 15 zile lukratoare si deacum numai vine,cit poate sa se mai retina!

6 Noi 2013- 08:14 după amiază
imaginea utilizatorului Administrator
Stare: Offline
Înregistrat: 13/05/2010
Puncte: 2
viza reunificarea familiei

Vă mulțumim că ne-ați contactat,

 Viza pentru reunificarea familiei este una de lunga durata. Examinarea cererii depuse poate dura de la 4 pina la 8 saptamini.

 Cu respect,

 Echipa Viza.md

13 Noi 2013- 06:06 după amiază
Anonymous
viza de munca

Buna ziua, as dori sa aflu pe cit timp se face viza de munca in UK

6 Sep 2013- 04:27 după amiază
imaginea utilizatorului Administrator
Stare: Offline
Înregistrat: 13/05/2010
Puncte: 2
Vă mulțumim că ne-ați

Vă mulțumim că ne-ați contactat,

Viza pe motiv de muncă  este una de lungă durată. Poate avea o valabilitate de 3-4 ani. depinde de tipul (Nivelul) vizei de muncă.

Cu respect,

Echipa Viza.md

13 Noi 2013- 06:27 după amiază
Anonymous
viza pentru studii in romania

unde as putea vedea lista pentru vize catre romania

6 Sep 2013- 11:05 am
imaginea utilizatorului Administrator
Stare: Offline
Înregistrat: 13/05/2010
Puncte: 2
viza Romania

Vă mulțumim că ne-ați contactat,

Conditiile de eliberare a vizelor pot fi vizualizate la următoarea adresă:

 

http://www.viza.md/get-viza

 

Cu respect,

Echipa Viza.md

13 Noi 2013- 06:28 după amiază
Anonymous
document de resedinta in spania

Buna ziua. Sunt din moldova dar acum locuiesc in spania, am pasaport moldovenesc si detin permisu de resedinta in spania. Pot sa plec in anglia avand permisu de resendinta spaniol (dni) sau trebuie viza?

9 Aug 2013- 11:09 după amiază
imaginea utilizatorului Administrator
Stare: Offline
Înregistrat: 13/05/2010
Puncte: 2
viza MB

Vă mulțumim că ne-ați contactat,

Este necesar să aplicați pentru viza.

Conditiile de eliberare a vizelor pot fi vizualizate la următoarea adresă:

 

http://www.viza.md/get-viza

 

Cu respect,

 Echipa Viza.md

21 Aug 2013- 03:14 după amiază
Anonymous
Acceptarea VSA Electron

Va ror, se accepta VISA Electron pentru a plati pentru viza in UK?

Mersi anticipat.

Ion.

12 Iul 2013- 04:28 după amiază
imaginea utilizatorului Administrator
Stare: Offline
Înregistrat: 13/05/2010
Puncte: 2
viza

Vă mulțumim că ne-ați contactat,

 VIZA.md este un poartal informațional. Nu soluționăm astfel de probleme.

Conditiile de eliberare a vizelor pot fi vizualizate la următoarea adresă:

http://www.viza.md/get-viza

Cu respect,

Echipa Viza.md

13 Noi 2013- 06:29 după amiază
Anonymous
viza pentru Londra

Am dubla cetatenie md. si ro.(pasaportul md. si carnetul de identitate ro.) . Vreau sa ma duc in ospetie la fiu la Londra ,impreuna cu sotia mea. Inrebare: Cum ar putea obtine viza pentru 15-20 zile sotia mea . Locuim in md. Multumesc anticipat.

7 Iul 2013- 07:04 după amiază
imaginea utilizatorului Administrator
Stare: Offline
Înregistrat: 13/05/2010
Puncte: 2
calatorie cu pasaportul ROU

Vă mulțumim că ne-ați contactat,

Puteti calatori fara viza. Conditiile de calatorie cu pasaport ROU in diverse state le puteti pot fi vizualizate la următoarea adresă:

http://www.viza.md/content/ai-pa%C8%99aport-rom%C3%A2nesc-afl%C4%83-regi...

Cu respect,

Echipa Viza.md

13 Noi 2013- 06:33 după amiază
imaginea utilizatorului Administrator
Stare: Offline
Înregistrat: 13/05/2010
Puncte: 2
viza MB

Vă mulțumim că ne-ați contactat,

 

Conditiile de eliberare a vizelor pot fi vizualizate mai sus  (la următoarea adresă):

 

http://www.viza.md/get-viza

 

Cu respect,

 

Echipa Viza.md

21 Aug 2013- 03:15 după amiază
Anonymous
Raspuns Anonymous

Anonymous, Nu aveti nevoie de viza pentru a calatori in Marea Britanie. Dvstra detineti buletinul romanesc- unda verde ptr. a calatori in spatiul UE.
Calatorie placuta!

26 Iul 2013- 12:42 după amiază
Anonymous
buna ziua,as avea o

buna ziua,as avea o intrebare:eu am o prietena in londra ea detine pasaport britanic si are o agentia la care angajeaza lukratori ,as vrea sa plec in londra pe timp de 3 luni cu contract de munca de munca de la firma ei,de ce documente are ea nevoie ea pentru a-mi face chemarea si care sunt sansele mele ca sa ajung akolo pe tim de vara eu neavind pasaport romin

17 Mai 2013- 11:28 am
imaginea utilizatorului Administrator
Stare: Offline
Înregistrat: 13/05/2010
Puncte: 2
viza Marea Britanie

Vă mulțumim că ne-ați contactat,

Șanse sînt întotdeauna cu condiția că se vor prezenta informații corecte, documente justificative scopului plecaării și se vor respecta condițiile. Se aplică pentru viza on-line la următoarea adresă

http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/sitecontent/applicationforms/visas/vaf...

Cu respect,

Echipa Viza.md

13 Noi 2013- 06:59 după amiază
imaginea utilizatorului Administrator
Stare: Offline
Înregistrat: 13/05/2010
Puncte: 2
viza

Vă mulțumim că ne-ați contactat,

Conditiile de eliberare a vizelor pot fi vizualizate la următoarea adresă:

http://www.viza.md/get-viza

Cu respect,

Echipa Viza.md

24 Mai 2013- 04:25 după amiază
Anonymous
Am inceput completarea

Am inceput completarea formularului online pentru a obtine viza sa-mi vizitez fiica in UK. Cum se face programarea la interviu? Este vreun telefon la care sa poate suna sau se face tot online?

Multumesc,
Maria

8 Mai 2013- 03:43 după amiază
imaginea utilizatorului Administrator
Stare: Offline
Înregistrat: 13/05/2010
Puncte: 2
viza

Vă mulțumim că ne/ați cpntactat,

informațiile sînt disponibile la următoarea adresă:

http://www.viza.md/get-viza?type=

Cu respect,

Echipa Viza.md

8 Mai 2013- 07:05 după amiază
Anonymous
Buna ziua imi puteti raspunde

Buna ziua imi puteti raspunde de ce documente am nevoie pentru a vizita UK,pe un termen de pina la 6 luni cu un copil minor in virsta de 1 an si 7 luni,eu fiind casatorita.Invitatia deja am primit-o.Cit timp trebuie sa astept,si daca va fi acceptata Visa?

17 Apr 2013- 03:05 după amiază
imaginea utilizatorului Administrator
Stare: Offline
Înregistrat: 13/05/2010
Puncte: 2
viza UK

Vă mulțumim că ne-ați contactat,

Decizia se ea de către consul. Important este să prezentați informații corecte și justificative scopului plecării.

Mai multe detalii sînt disponibile la următoarea adresă:

 

http://www.viza.md/get-viza

 

Cu respect,

Echipa Viza.md

18 Apr 2013- 06:02 după amiază
Anonymous
ce documente am nevoie

eu sunt cetateanca a republicii moldova si am primit contract de munca in anglia,ce documente este nevoie ca sa imi se elibereze viza si pentru copilul meu minor care are un an si este in familia tatalui sau,noi ne fiind casatoriti.multumesc

8 Apr 2013- 12:02 am
imaginea utilizatorului Administrator
Stare: Offline
Înregistrat: 13/05/2010
Puncte: 2
viza Anglia

Vă mulțumim că ne-ați contactat,

Din informația de care dispunem, se va examina doar dosarul Dvs.

Consultați consulul englez suplimentar la subiect.

 

De asemenea, Vă recomandăm să verificați contractul de muncă, conform recomandărilor de pa pagina noastră la compartimentul FAQ:

 

http://www.viza.md/faq/general-question

 

Cu respect,

 

Echipa Viza.md

9 Apr 2013- 05:14 după amiază
Anonymous
viza de familie

buna ziua,fica este in Anglia cu documente ,legal cum poate ea sa-si cheme mama in Anglia pentru a o vizita.c De ce
documente are nevoie mama pentru a-si face viza.Multumim,asteptam raspunsul!

6 Mar 2013- 08:00 după amiază
imaginea utilizatorului Administrator
Stare: Offline
Înregistrat: 13/05/2010
Puncte: 2
viza Anglia

Vă mulțumim că ne-ați contactat.

Informația este disponibilă pe pagina noastră web la următoarea adresă:

http://www.viza.md/get-viza

Cu respect,

Echipa Viza.md

11 Mar 2013- 02:16 după amiază
Anonymous
viza de lucru

buna ziua ! am gasit pe internet un job in uk ,in constructii de la un roman , as vrea sa stiu care e procedura , este necesar sa depun singur actele pentru viza de lucru ,?sau /caci el imi spune ca sai dau 100 euro sa ma inregistreze la departamentul muncii din uk , si acestia din urma imi vor trimite documentele(copia pasaportului ,buletinului,s.a) la ambasada uk din chisinau dupa care obtin viza , rezultind faptul ca angajatorul si el-firma realizeaza tot ., E posibil asa ceva ? am nevoie de parerea dvs este real sau e teapa ceea ce spune el!

1 Mar 2013- 02:29 după amiază
Anonymous
viza in Anglia

Buna ziua
Sunt casatorita cu cetatean romana, sotul lucreaza in Anglia cu acte in regula, eu cum pot sa obtin viza ca sa pot pleca la el..Am act de rezidenta romanesc, unde sa depun pentru viza la MD sau Ro?
De ce acte am nevoie a mele si ce acte a sotului?
Daca fac programare deja trebuie sa am pregatite toate actele?
Multumesc mult

28 Ian 2013- 11:57 am
imaginea utilizatorului Administrator
Stare: Offline
Înregistrat: 13/05/2010
Puncte: 2
viza Anglia

Va multumim ca ne-ati contactat.

Daca sinteti cetatean al Republicii Moldova  Dumneavoastra urmeaza sa obtineti viza corespunzatoare la Ambasada Marii Britanii in Republica Moldova.

Datele de contact, precum si alte informatii utile precum sint lista actelor necesare pentru a fi prezentate, programul de lucru, etc, pot fi consultate la urmatorul link:

http://www.viza.md/content/regim-cu-vize.

Atragem atentia ca chestionarul de viza se completeaza on/line.

http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/visas-immigration/settlement/

Cu respect,

Echipa Viza

28 Ian 2013- 12:03 după amiază
Anonymous
viza de familie

Buna ziua
Sunt casatorita cu cetatean roman, sotul lucreaza in Marea Britanie cu acte in regula, cum pot sa obtin viza de familie, sau de intregirea familiei si ce acte am nevoie, pentru a putea pleca la el..
Multumesc mult

18 Ian 2013- 03:01 după amiază

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.