SE ÎNCHIDE FACEBOOK?

15.03.2012
Foto: myfzs.blogspot.com

Internauţii cu cont pe cea mai populară reţea de socializare din lume au intrat în panică. Motivul? Reprezentanţii Facebook admit într-o scrisoare adresată potenţialilor investitori că o parte sau chiar întreaga reţea de socializare ar putea fi închisă. Compania se confruntă cu mai multe procese şi se aşteaptă ca şi alte companii să intenteze plîngeri.

 

Acest lucru s-ar putea întîmpla dacă procesele cu care se confruntă în prezent compania vor fi pierdute. Cel mai ameninţător şi costisitor proces căruia Facebook îi face faţă în acest moment este cel intentat de Yahoo, "care ar putea avea un impact semnificativ asupra afacerii noastre, asupra condiţiilor financiare sau a rezultatelor acţiunilor pe care le avem.

 

Decizia sau înţelegerea care ar putea veni din acest proces s-ar putea să ne ceară să încetăm unele operaţii sau chiar toate operaţiile pe care le avem sau să plătim o sumă substanţială", recunosc reprezentanţii Facebook în documentele prezentate posibililor investitori, citaţi de cotidianul britanic The Daily Mail.

 

Analiştii consideră însă că reprezentanţii Facebook prezintă doar "cel mai grav scenariu posibil" şi încearcă astfel să-şi acopere spatele. Pe de altă parte, Facebook a recunoscut şi că 5-6 % dintre din cei peste 845 de milioane de utilizatori ai Facebook sunt falşi sau au conturi duplicate.

 

Sursa: moldovenii.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.