STUDII ÎN POLONIA PENTRU CETĂŢENII MOLDOVENI

11.01.2012
Foto: computerhottips.com

Fundaţia Libertăţii Polonez-Americană precum şi Comisia Polonez-Americană Fulbright anunţă următoarea ediţie a concursului deschis „Lane Kirkland” pentru bursele de studii în anul universitar 2012/2013.

 

Programul se adresează tinerilor cu studii superioare, liderilor interesaţi în dezvoltarea democraţiei, economiei şi societăţii în ţările lor precum şi în regiune.

Candidații trebuie să posede cetăţenia şi domiciliu stabilit în Moldova, studii superioare complete (masterat) și vârstă de până la 35 de ani. De asemenea, trebuie să cunoască limba poloneză la nivelul care îi va permite să fie activ la lecţii și să scrie lucrarea ştiinţifică. Este solicitată și experienţa de lucru de minimum 2 ani.

 

Actele necesare sunt cererea completată on-line pe adresa electronică http://forms.kirkland.edu.pl, datele cu caracter personal, scrisoarea de motivare cu sugestii şi planuri pentru viitor, două scrisori de referinţă şi copia diplomei studiilor. Termenul de depunere a cererilor pentru bursa expiră la 1 martie.

 

Cîştigătorii programului vor beneficia de o bursă lunară de 1800 zloţi polonezi, echivalentul a 450 euro. De asemenea vor fi acoperite costurile ce ţin de taxele educaţionale, de cazare în Polonia, de asigurare medicală, de călătorie spre şi din Polonia, costul vizei, achiziţionarea materialelor didactice şi de asistenţă educaţională. Totodată, calculatoare împrumutate bursierilor vor fi trecute în proprietatea lor după îndeplinirea completă a condiţiilor de program.

 

Condiţii de participare

 

Sursa: Viza.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.