UCRAINENII VOR PUTEA CĂLĂTORI FĂRĂ VIZĂ ÎN 37 DE ȚĂRI: VEZI LISTA LOR

19.07.2012
Foto: seap.ro

Numărul ţărilor în care cetăţenii ucraineni vor putea călători fără viză a fost extins pînă la 37. Anunţul a fost făcut de către Serviciul de presă al Ministerului Afacerilor Externe al Ucrainei.

 

Din 1 august curent, lista ţărilor în care ucrainenii vor putea călători fără vize pe o perioadă de pînă la 30 de zile va fi completată de Turcia. La moment, această listă cuprinde: Bosnia şi Herţegovina, Serbia, Muntenegru, Tunisia (cu voucher turistic), Brunei, Malaezia, Palau şi Insulele Seychelles.

 

Regim liberalizat de vize pentru cetăţenii Ucrainei, pe o perioadă de pînă la 90 de zile, există şi în Croaţia – de la 1 aprilie pînă la 31 octombrie 2012. Iar din 15 martie 2013, pe un termen de pînă la 90 de zile, ucrainenii vor putea merge şi în Macedonia.

 

În plus, tot pe un termen de pînă la 90 de zile se va putea călători în Albania, Argentina, Brazilia (în scopuri turistice şi de afaceri), Ecuador (cu acte ce dovedesc faptul că se întreprinde o călătorie în scopuri turistice), Israel, Namibia, Panama (cu acte ce dovedesc faptul că întreprindeţi o călătorie în scopuri turistice), Paraguay.

 

În Peru, cetăţenii ucraineni pot călători pe o perioadă de pînă la 183 de zile (cu acte ce dovedesc faptul că întreprind o călătorie în scopuri turistice).

 

Fără viză, pe un termen de pînă la 14 zile, se poate călători şi în Hongkong.


De asemenea, cetăţenii ucraineni nu au nevoie de viză pentru a călători în ţări precum: Moldova, Rusia, Belarus, Azerbaidjan, Uzbekistan, Armenia, Mongolia, Antigua şi Barbuda, Guatemala, Nicaragua, Salvador şi Swaziland.


Totodată, trebuie subliniat că, pentru a călători în majoritatea statelor ex-sovietice, ucrainenii trebuie să aibă asupra sa paşapoarte internaţionale. De asemenea, e bine de ştiut că statele Kazahstan, Kîrgîzstan şi Tadjikistan au redus perioada de şedere pe teritoriul lor pînă la 90 de zile.

 

În următoarele ţări, cetăţenii ucraineni pot perfecta vizele la sosire, în aeroport: Vanuatu, Haiti, Djibouti, Dominica (numai vize turistice), Republica Dominicană (numai vize turistice), Egipt, Kenia, Insulele Comore, Mauritius, Madagascar, Maldive, Salvador, Swaziland, Grenada (numai vizele turistice), Micronezia (doar vizele turistice).


Sursa: travel.obozrevatel.com
 

Anonymous
la israel

potzi sa te duci pedegeaba

3 Iul 2013- 07:19 după amiază
imaginea utilizatorului Administrator
Stare: Offline
Înregistrat: 13/05/2010
Puncte: 2
Israel

Vă mulțumim că ne-ați contactat,

Viza este gratis.

 

Conditiile de eliberare a vizelor pentru Israel pot fi vizualizate la următoarea adresă:

 

http://www.viza.md/get-viza

 

Cu respect,

 

Echipa Viza.md

19 Aug 2013- 01:19 după amiază

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.