VACANŢA DE VARĂ ÎN CROAŢIA – RAIUL PE PĂMÎNT!

27.07.2012
Foto: dubrovnikhotels.travel

Croaţia este unul dintre cele mai ecologice locuri de pe pămînt. Fascinantele ţărmuri ale Mării Adriatice, insulele şi golfurile pitoreşti au făcut din Croaţia una dintre cele mai solicitate destinaţii turistice la nivel mondial. Anual, această ţară atrage tot mai mulţi turişti din Europa, inclusiv din Republica Moldova.


Infrastructura turistică de aici este foarte bine dezvoltată. Toate complexele turistice mari dispun de plaje proprii, restaurante, cafenele, centre sportive şi SPA, iar calitatea hotelurilor şi nivelul deservirii este conform standardelor europene. Amatorii de odihnă activă negreşit vor avea cu ce să-şi ocupe timpul! În Croaţia vin în număr mare turişti pentru a practica iahtingul şi surfingul, de asemenea, aici se practică cursele charter cu iahtul şi au fost construite multe marine.


Dacă intenţionaţi să vă petreceţi vacanţa sau concediul în Croaţia, vă sfătuim să mergeţi acolo vara sau în debutul toamnei – în această perioadă, odihna aici e pur şi simplu minunată! Și reţineţi: vacanţa în Croaţia este varianta ideală de compromis între lenevitul pe plajă şi recreerea activă cu vizitarea atracţiilor turistice care se află aici din abundență. Vă dorim vacanţă plăcută!


Sursa: Viza.md
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.