VACANȚA DE VARĂ, LA... UN TEST DISTANȚĂ: UNDE SE POT ODIHNI MOLDOVENII ÎN ACEST AN

22.07.2021

 

 

Potrivit ultimelor alerte de călătorie cel puțin 35 de destinații turistice sînt deschise pentru moldoveni. Astfel, vă puteți programa vacanța de vară și face bagajele pentru concediul din această vară!


Mai jos găsiți un tabel reactulizat cu detalii care trebuie să le cunoști înainte de a face rezervarea hotelului și anume dacă ai sau nu nevoie de viză, dacă va trebui să prezinți un test PCR COVID, antigen sau certificat de vaccinare.

 

Iată care țări sînt în așteptarea turiștilor din Republica Moldova:

 

rezultat pozitiv al testului PCR.

(linia fierbinte a Ministerului Afacerilor Externe, Ambasadei Republicii Moldova la București, Consulatului Republicii Moldova la Iași).

https://cotiza.ins-cr.com/frmDatosIncluir.aspx?P=431 

Cetățenii Republicii Moldova, din 1 septembrie, vor putea intra în Federația Rusă la prezentarea unui test PCR negativ la COVID-19, făcut nu mai devreme decât cu trei zile calendaristice înainte de intrarea în țară. Rezultatul testului va trebui introdus în aplicația „Călătoresc fără COVID-19”, se arată într-un document semnat de medicul sanitar șef de stat al Federației Ruse.

 

De menționat că orice călătorie în străinătate prevede deținerea și a unei asigurări medicale. Pentru informații suplimentare privind condițiile de călătorie în alte state ale lumii accesați aici.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.