(FOTO) TURIȘTII MOLDOVENI UITAȚI ÎN ROMÂNIA

10.01.2017
Turiștii moldoveni uitați în România
 

Un grup de circa 40 de moldoveni care a decis să plece în vacanță la munte în România, în Poiana Brașov, au fost „uitați” pe pîrtie, la -24 de grade Celsius de către compania lor turistică.


Incidentul a devenit public pe un site de socializare, după ce turiștii ce au avut de suferit au hotărît să-l facă cunoscut.

 

„Cu toate că în pachetul turistic scrie că transportul de la pîrtie la locul unde sîntem cazați este inclus, compania a uitat turiștii pe pârtie. Afară -24 de grade Celsius. cel puțin e inuman să lași oamenii să înghețe pe pîrtie, nu mai vorbim că și-au încălcat condițiile contractuale”, a publicat Maria Todorov, pe Facebook.

 

Turiștii au fost nevoiți să ia un alt autocar de la o altă companie turistică, în care aceștia au încăput cu greu, și asta pentru că depășeau numărul limită de capacitate al autocarului, adică de 100 de oameni.

 

„Cu peste o sută de oameni, la ce risc am fost expuși!”, a mai adăugat Maria în postarea sa.

 

Din comentariile expuse la postare, se pare că și alți moldoveni au avut de suferit de pe urma companiei în cauză. Totuși, mulți dintre cei care au comentat au specificat și faptul că de mulți ani recurg la serviciile companiei respective și că niciodată nu li s-a întîmplat ceva de genul.

 

„Uneori, din păcate, chiar condițiile meteorologice sînt cele care dau bătăi de cap și devin un obstacol și pentru cele mai mari companii organizatorice. Cu siguranță a fost o scăpare, un moment făcut nu intenționat. Această companie ține la clientela sa și nu ar risca să-și piardă din raiting cu o astfel de atitudine”, a scris o clientă.

 

Reprezentanții companiei au menționat următoarele:

 

„Persoanele nici într-un caz nu au fost uitate, autocarul a avut o mică pană și în timp ce se rezolva, turiștilor li s-a propus două ieșiri din situație de către compania de transport: sau merg acum în picioare cu un alt autocar sau mai așteaptă 40 minute pînă vine autocarul nou.

 

Poiana Brașov este un punct turistic cu o sumedenie de localuri unde ar fi putut intra să aștepte la cald. Ei au decis că vor să meargă în picioare și au spus că nu este nicio problemă, după care au decis sa facă așa o postare.

 

Păcat, dar se mai întîmplă să se defecteze unul din cele 30 de autocare care erau din partea companiei noastre”. 

 

Sursa: zugo.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.