TÎRGUL LOCURILOR DE MUNCĂ LA CHIȘINĂU

05.10.2017
Tîrgul locurilor de muncă la Chișinău
 

Tîrgul locurilor de muncă din Chișinău, care se va desfășura la data de 12 octombrie 2017 va veni cu oferte noi pentru cei care sînt neangajați în cîmpul muncii.

 

Acesta va avea loc între orele 10:00-15:00, în incinta Centrului de Cultură şi Istorie Militară, mun. Chișinău, str. Tighina, 47.

 

La tîrg și-au anunțat disponibilitatea de a participa 37 de agenți economici, cu circa 1500 locuri de muncă vacante din diverse domenii: comerț, medicină, management, servicii pază și securitate, inginerie, industrie ușoară, etc.

 

Totodată, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au șansa să obțină informații despre serviciile prestate de agențiile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă, despre cele peste 10700 locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, dintre care circa 3800 locuri vacante în mun. Chişinău.

 

Tîrgul virtual va fi disponibil pe platforma www.e-angajare.md și întrunește 43 angajatori cu peste 1700 locuri vacante disponibile (finanțe, contabilitate, marketing, IT, medicină, domeniul militar, construcții etc), iar persoanele care caută un loc de muncă, vor avea posibilitatea de a alege jobul potrivit și de a aplica direct CV-ul pentru acesta.

 

Acest eveniment este organizat în parteneriat cu Ministerul Apărării Republicii Moldova.

 

Sursa: noi.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.