O COMPANIE DE ZBOR A ANUNŢAT ANULAREA UNUI NUMĂR DE APROXIMATIV 100 DE ZBORURI

21.09.2018
 

Atenţionare de călătorie. Regatul Țărilor de Jos – Cod galben de vînt puternic


Cetăţenii Republicii Moldova care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regatul Țărilor de Jos urmează să șină cont că Institutul Regal olandez de Meteorologie a emis un cod galben de vînt puternic și furtună pentru vineri, 21 septembrie 2018.


În prima jumătate a zilei și a după-amiezii sînt posibile rafale puternice de vînt de 80-85 km/oră pe întreg teritoriului țării, cu excepţia Provinciei Limburg. În zona Mării Wadden, rafalele puternice de vânt, de până la 95 km/oră, pot continua până în cursul serii.


Compania de zbor KLM a anunţat anularea unui număr de aproximativ 100 de zboruri, spre şi dinspre destinaţii europene, iar Aeroportul Schiphol din Amsterdam avertizează că, din cauza vîntului puternic, multe zboruri pot fi operate cu întîrzieri sau pot fi anulate. De asemenea, pentru informaţii actualizate, serviciul aeroportuar Schiphol recomandă călătorilor să verifice site-ul sau aplicaţia acestuia: https://www.schiphol.nl/…/delays-and-cancellations-due-to-s… ori să contacteze compania care asigură zborul.


Cetățenii moldoveni pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei Republicii Moldova.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.