PREŞEDINTELE ŢĂRII SE VA ÎNTÎLNI CU MOLDOVENII STABILIŢI ÎN FEDERAŢIA RUSĂ

07.11.2018
 

La sfîrșitul lunii noiembrie curent, şeful statului, Igor Dodon, va avea două întîlniri cu concetățenii noștri care locuiesc și muncesc în Federația Rusă.

 

În cadrul acestora, Dodon va prezenta un amplu raport privind situația politică și economică din țara noastră, totodată, fiind prezentate şi realizările obținute pe parcursul mandatului de președinte, dar și succesele înregistrate în domeniul relațiilor bilaterale dintre Rusia și Moldova.

 

De asemenea, vor fi discutate posibilitățile de extindere a legăturilor moldo-ruse de cooperare. Ambele evenimente vor începe la ora 15.30. Prima întrunire se va desfășura pe 24 noiembrie la Moscova, în sala de concerte a hotelului „Cosmos” (Bulevardul Mira 150, stația de metrou VDNH), iar a doua – pe 25 noiembrie la Sankt-Petersburg, în incinta la Casei de Cultură și Tehnică (bulevardul Stachek 72, stația de metrou Kirovskii Zavod). Întrevederile se vor finaliza cu cîte un spectacol de excepție, la care vor evolua mai mulți interpreți autohtoni printre care: Natalia Gordienko, Isidor Glib, trupa „DoReDoS”. 31

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.