VIORICA-COSMETIC A LANSAT O SIMFONIE DE AROME ©

11.12.2018

Viorica-Cosmetic выпустила Симфонию ароматов ©”Viorica-Cosmetic” a lansat o SYMPHONIE de arome, reprezentată în patru parfumuri de colecție. Un parfum poate fi descris doar în lima muzicii, iar asta pentru că aromele ele nu pot fi mirosite, ele trebuie să fie ascultate.

 

Fiecare aromă din SYMPHONIE, este reprezentată de o femeie puternică, formator de opinie și trend în țara noastră. Este vorba de jurnalistele Lili Lozan și Lilu, de interpreta Natalia Gordienko și dar și de bloggerița Rodica Rusu Colecția compusă din 4 arome create de ”Viorica-Cosmetic” dau tonalitatea și schimbă dispoziția, reflectă stări și dăruiesc emoții. Toate aromele din această colecție sînt complementare și se autosuplinesc. Ele pot răsuna și de sine stătător, dar mixate împreună într-un tandem muzical unic. Două-trei arome din Simfonia dată sînt suficiente pentru a crea compoziții individuale în dependență de dispoziția unei femei, de ocazie sau de anotimp, combinîndu-se și suprapunîndu-se.

SYMPHONIE. Partea I

Viorica-Cosmetic выпустила Симфонию ароматов ©

Introducerea fructat-florală Dinamica sonoră: MP – mezzo piano (din italiană: Nu prea încet, mai tare decît piano)

Întreaga simfonie se deschide cu un buchet de note fructate și florale magnifice, evocînd bucuria unei veri nesfîrșite. Veți fi transportați instantaneu în lumea soarelui, căldurii și emoțiilor strălucitoare de vară. Notele de bază: mosc, cedru alb, benzoin Cînd și unde se poartă: pe tot parcursul anului, cînd doriți să creați o stare de spirit a unei vacanțe de vară, a unei sărbători sau a unui weekend fără griji.

SYMPHONIE 2. Partea II

Viorica-Cosmetic выпустила Симфонию ароматов ©

Repriza caldă Dinamica sonorității: mezzo forte (Cu intensitate mijlocie, între piano și forte)

Melodia aromei uimește de la primele note, devine apropiată și aproape intimă, care prinde într-un joc al contrastelor chiar de la primele note. Cînd și unde se poartă: în vremea rece, pentru a crea confort. Creează imaginea unei cafenele, cu flori proaspete pe mese, unde se aude aparatul de cafea, se prepară deserturi de vanilie și smoothie de fructe.

SYMPHONIE. Partea III

Viorica-Cosmetic выпустила Симфонию ароматов ©

Variația floral-citrică Dinamica sonorității: PP – Parfum pianissimo (din italiană pianissimo- foarte încet)

Sunetul parfumului este inspirat de imaginea unei domnișoare senzuale, romantice, dar și seducătoare, care trăiește în ritmul orașului modern. Aura magică învăluie, atrage și cheamă după sine. Notele de vîrf ale compoziției sînt descoperite în motivele de lamaie siciliană, rodii și bergamot calabrian. Notele de inimă răsună domol, dar elegant a iasomie și bujor. Cînd și unde se poartă: Vara, iarna, ziua, seara

SYMPHONIE. Partea IV

Viorica-Cosmetic выпустила Симфонию ароматов ©

Un soundtreck dulce-condimentat Dinamica sonorității: FF – Parfum fortissimo (din italiană: Fortissimo- foarte tare)

Muzica despre femeie, natura, energia, farmecul și seducția ei. Întruchiparea încîntătoare a feminității și a flirtului într-o singură sticlă. Cea de-a patra parte a Simfoniei este în același timp picantă și ușoară, capricioasă și saturată. Aroma adună în sine ingrediente neobișnuite și rare. Cînd și unde se poartă: perfect pentru ocazii speciale, petreceri, evenimente elegante și întîlniri de afaceri.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.