VASILE CHIRTOCA: ”FIECARE PROIECT DE-AL NOSTRU ESTE O INVESTIȚIE ÎN VIITOR”

16.05.2019

 

Василий Киртока: «Каждый наш проект – это инвестиции в будущее». Часть 2


Luna aceasta patru companii ale holdingului DAAC marchează jubilee. Este un motiv bun pentru a face niște totaluri și a marca planuri de viitor.

Despre calea parcursă pe perioada celor 30 de ani, despre proiectele noi și despre perspective, pentru Noi.md a vorbit Vasile Chirtoca, fondatorul și președintele grupului de companii DAAC. ”Oamenii vin cu ceartă la primărie, dacă le este afectat mediul de trai”

 

-Situația se schimbă an de an, viața înaintează cerințe noi, apar tehnologii avansate. Cum reușiți să le valorificați, de unde luați specialiști capabili să lucreze cu noile tehnologii?

 

-Important este că timp de 25 de ani scheletul echipei noastre a rămas neschimbat. Este vorba, în special, de conducătorii direcțiilor principale de activitate și de partenerii mei. Avem mulți colegi care muncesc la noi mai bine de 20 de ani. La întreprinderile noastre industriale avem specialiști care activează de 30, 40 și 50 ani. Mă ajută foarte mult soția Valentina, care muncește în companie de peste 20 de ani, dar și fiii Alexei și Vladislav. Așa că, dacă analizăm, scheletul companiei s-a format încă în anii 90. Pe atunci toți erau tineri, azi – experimentați, însă pentru acești oameni este important și prețios tot ce au trăit ei în acești peste 20 de ani. Oamenii aceștia formează temelia, noi înțelegem că nu ne vom trăda reciproc, deoarece ar fi la fel cu a te trăda pe tine însuți. Partenerii mei, cred eu, au suficiente stimulente pentru a dezvolta compania, ceea ce și fac, de fapt. Eu cred că aceasta este important. Dar și acum avem un sistem anumit de selectare, testare, la noi vin mulți tineri buni.

 

-Au fost cazuri în care ați renunțat la unele direcții de activitate, care s-au dovedit a fi lipsite de perspectivă, și V-ați reorientat fulgerător spre altceva?

Citește mai mult: noi.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.