ANUNȚ IMPORTANT PENTRU MOLDOVENII DIN PORTUGALIA

18.09.2019

 

 

Pe data de 25 septembrie, funcționarul consular al Ambasadei Republicii Moldova în Portugalia va efectua o deplasare în localitatea Almancil, distinctul Faro, regiunea Algarve, pentru prestarea serviciilor consulare cetăţenilor moldoveni în teritoriu.

 

Persoanele interesate sînt aşteptate în incinta Școlii parohiale ”LusOrtodoxia” ce se află pe următoarea adresă: EB 1 Caliços 8135-017 Esteval, Almancil. Solicitanţii de servicii consulare în ziua menţionată urmează să facă obligatoriu o programare prealabilă la numărul de telefon 213 009 060.

 

Acordarea asistenței consulare ,,în teren” face parte din proiectul „Ambasada vine mai aproape de tine” inițiat la finele anului 2008 de Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova, care presupune deplasarea periodică a funcţionarilor consulari pentru a presta servicii consulare „în teren”, inclusiv pe teritoriul statelor de acreditare prin cumul, unde concentraţia cetăţenilor moldoveni este una mare. Calitatea serviciilor consulare moldovenești oferite în străinătate și în Republica Moldova poate fi apreciată AICI.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.