OPINIE: ÎN MOLDOVA PARTIDELE DE STÎNGA ȘI LIDERII ACESTORA SÎNT MAI PROFESIONIȘTI ȘI MAI PATRIOȚI

21.09.2019

 

Мнение: В Молдове левые партии и их лидеры и профессиональнее и патриотичнее


În Moldova partidele de stînga și liderii acestora sînt mai profesioniști și mai patrioți, iar pentru dezvoltarea cu succes a statului nostru aceste calități sînt extrem de importante.

 

Opinia aparține consilierului municipal independent Vasili Chirtoca și a fost exprimată în cadrul unui interviu oferit portalului Noi.md, referindu-se la faptul de ce el a hotărît să candideze în noul Consiliu Municipal Chișinău pe listele Partidului Socialiștilor. „În actualul consiliu municipal noi am conlucrat constructiv cu fracțiunea socialiștilor. Practic, ei au susținut toate inițiativele noastre, și noi am susținut majoritatea inițiativelor lor.

 

Nu reieșind din principiul ”tu – mie, eu – ție”, dar așa a fost să fie, că viziunea Partidului Socialiștilor asupra căilor de dezvoltare a orașului, practic, a coincis cu a noastră”, a menționat Vasili Chirtoca. Potrivit lui, primind propunerea să meargă în alegerile-2019 pe listele PSRM, el a studiat atent programul și statutul partidului, ca să poată înțelege exact scopurile și sarcinile lui.

 

„După ce am citit aceste documente am înțeles că doctrina socială nu a fost doar declarată de acest partid, ea trece prin documentele lui de program, la baza activității sale stă tendința de a soluționa problemele oamenilor din păturile social-vulnerabile, care sînt foarte mulți în țara noastră. La moment, acest partid cu doctrina sa e foarte actuală pentru Moldova – unul dintre cele mai sărace state din Europa”, a specificat consilierul municipal independent.

 

„În afară de mine și dl Botnaru, pe listă există și nemembri de partid, plus la faptul că înșiși socialiștii au multe personalități puternice și profesioniști veritabili, așa că echipa va fi una puternică”? a menționat Vasili Chirtoca.

 

Citește mai mult: noi.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.