DE ZIUA VINULUI, VIORICA COSMETIC ȘI-A BUCURAT CLIENȚII CU SUPER OFERTE (VIDEO) ©

10.10.2019

 

В День вина «Viorica Cosmetic» порадовала своих клиентов супер-скидками (ВИДЕО) ©

De Ziua Națională a Vinului, cel mai mare producător de cosmetice din țară ”Viorica Cosmetic” a venit să își surprindă clienții cu cele mai bune produse fabricate sută la sută din ingrediente naturale.

„Viorica Cosmetic este prezentă la sărbătoarea ziua vinului pentru că a fost cumva păcat să nu prezentăm produsele prin care se slăvește Republica Moldova și anume extractul din frunză de viță de vie și uleiul din sîmburi de strugure care au proprietăți puternice antioxidante. Anul acesta pentru toți oaspeții am pregătit -25% la parfumeri pentru gamele premium. La fel oferim -25% pentru produsele de ingrijire facială din gama ”Grapes”. La fel prezentăm clienților noștri și setul ”Izvorul Tinereții” care de fapt este o lucrare manuală autentică Made in Moldova în ediție limitată de 1000 de de cutii”, a spus Diana Munteanu, manager dezvolare Viorica Cosmetic.

Fabrica ”Viorica-Cosmetic” a fost fondată în anul 1989 și pînă în prezent se poziționează ca cel mai mare producător de produse cosmetice și de parfumerie din Republica Moldova. În producerea acestora, ”Viorica-Cosmetic” valorifică darurile naturii: plante unice care cresc în zone ecologic pure ale Moldovei, dar și plante din întreaga lume, recunoscute în industria internațională a frumuseții pentru efectele curative și de îngrijire a pielii și a părului. Calitatea ireproșabilă a produselor este expresia respectului față de consumatori, reprezintînd politica fundamentală a companiei.

 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.