”AGROMASINA” SA A VENIT CU NOUTĂȚI BUNE PENTRU AGRICULTORI (VIDEO) ©

22.10.2019

 

У "Агромашины" хорошие новости для фермеров (ВИДЕО) ©

În perioada 16-19 octombrie 2019, la CIE „Moldexpo” a avut loc expoziția Moldagrotech & Farmer. În cadrul expoziției producătorii agricol au făcut cunoștință cu cele mai noi tehnologii, dar și cu cele mai modern utilaje care vin să le ușureze munca.

 

Dumitru Ustețchii, manager comercial ”Agromasina” SA a menționat că în cadrul expoziției compania care o reprezintă vine cu noutăți în materie de remorci. ”La expoziția dată ne-am prezentat cu mai mult remorci și semiremorci pentru agricultori. Avem atît remorci și semiremorci pentru recoltarea strugurilor din oțel inoxidabil, cît și semiremorci pentru recoltarea merelor, utilaj pentru întreținerea viilor și livezilor, pentru stropirea acestora, precum și utilaj pentru plantarea viței de vie”, a spus Dumitru Ustețchii.

 

Expoziția „Moldagroteh” (Autumn) este unul dintre cele mai mari proiecte expoziționale din domeniul agriculturii, în cadrul căruia este prezentată întreaga gamă de mașini și utilaje agricole noi, precum și cele mai performante tehnologii și materiale pentru producția agricolă. Expoziția are loc anual toamna și primăvara.

 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.