”VIORICA-COSMETIC”, MAI APROAPE DE CLIENȚI. UN NOU MAGAZIN S-A DESCHIS LA COMRAT (VIDEO) ©

22.10.2019

 

Viorica-Cosmetic ближе к клиентам. В Комрате открылся новый магазин (ВИДЕО) ©

De o gamă largă de produse cosmetice de înaltă calitate, create din plante crescute în țara noastră, se pot bucura și mai mult oamenii din Comrat, acolo unde s-a deschis un nou magazin.

 

,,E bine-știut faptul că toamna se numără bobocii. De data aceasta vă salutăm din orașul Comrat, unde am deschis un nou magazin specializat ”Viorica-Cosmetic”. De data aceasta chiar în inima Comratului, la îndemîna tuturor, mai aproape de clienții noștri fideli, de persoanele care își doresc un produs autohton, un produs natural”, a declarat Diana Munteanu, manager Viorica-Cosmetic. Odată cu deschiderea noului magazin, se anunță cadouri, dar și oferte foarte bune.

 

,,La fiecare cumărătură de 150 de lei, clienții primesc carduri discount. În magazinul ”Viorica-Cosmetic” din Comrat găsiți toate gamele din produsele noastre, începînd de la Cosmeplant care are la bază extracte din plante care sînt crescute în Republica Moldova. E dovedit faptul că genetic sîntem mult mai predispuși să asimilăm ceea ce e crescut aici la noi. Mai avem și gama Ingrediente mondiale și Tezaurul uleiurilor moldovenești (uleiul de lavandă, de dovleac)”, a mai spus managerul companiei.

Aceasta a mai punctat făcînd o paranteză aparte pentru gamele premium: Gama Grapes care are la bază uleiul din sîmburi de strugure și și extractul din viță de vie care are un puternic efect antioxidant și este recunoscut pentru proprietățile de lifting și de antioxidare. Mai este și gama Spirulina care este cu extractul BioR - un component patentat de ”Viorica-Cosmetic”. La fel, cumpărătorii mai pot găsi și parfumerie din gamele Symphonie și Etherium.

 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.