O VESTE EXCELENTĂ PENTRU PROPRIETARII APPLE WATCH! ©

26.11.2019

 

Очередная отличная новость для обладателей продуктов Apple Watch! ©

„IT Service” din cadrul companiei DAAC System Integrator, Centrul de servicii autorizat Apple, a primit dreptul exclusiv de a diagnostica și schimba produsele Apple Watch.

Astfel, începând cu data de 01.12.2019, oricare dintre produsele Apple Watch care se încadrează în condițiile „Garanției limitate Apple”, care acoperă defectele de fabrică a produsului de la data inițială de cumpărare, pot fi înlocuite la „IT Service”.

 

De asemenea, informăm proprietarii produselor Apple Watch despre lansarea „Programului de înlocuire a ecranului pentru modele din aluminiu de Apple Watch Series 2 și Apple Watch Series 3”, în care Centrul de servicii „IT Service” autorizat de Apple va înlocui ecranul de pe dispozitivele Apple Watch la modele eligibile pentru acest program.

 

Toate detaliile interesante despre deservirea Apple Watch și alte produse Apple pot fi găsite la linia fierbinte a Centrului de servicii „IT Service” + 373-22-509777, sau prin e-mail - servicedesk@dsi.md, indicând modelul și numărul de serie al dispozitivului.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.