LA CHIȘINĂU VOR FI DISCUTATE MODALITĂȚILE DE ATRAGERE ÎN MOLDOVA A TURIȘTILOR RUȘI ©

13.02.2020

 

 

Reprezentanții industriei turismului din Moldova și Rusia vor organiza pe 14 februarie, la Chișinău, o masă rotundă pentru a discuta posibilitățile de creștere a fluxului de turiști ruși în țara noastră.

 

În special, "masa rotundă" Moldova-Rusia cu tema: "Principalele obiective și particularități ale formării și promovării produsului turistic în Moldova pe piața rusă" este organizată în cadrul celei de-a 25-a Expoziții internaționale specializate TOURISM. LEISURE. HOTELS, care va avea loc la CIE "Moldexpo” în perioada 13-16 februarie, cu sprijinul Agenției de Investiții din Moldova și în parteneriat cu Asociația Națională a agențiilor de turism din Moldova (ANAT), Agenția Națională de Turism Rural, Ecologic și Cultural din Moldova (ANTREC-Moldova), Asociația de dezvoltare a turismului din Moldova (ADTM), Asociația Națională pentru Turism Receptor din Moldova (ANTRIM), Asociația Patronală a Industriei Turismului din Republica Moldova (APIT) și Liga Tineretului din Moldova. Federația Rusă este oaspetele de onoare al acestei expoziții.

 

{{420666}}Se planifică că moderatorul "mesei rotunde" Moldova-Rusia cu tema: "Principalele obiective și particularități ale formării și promovării produsului turistic în Moldova pe piața rusă" va fi președintele Asociației Patronale a Industriei Turismului din Moldova (APIT), Serghei Manea. Se preconizează că la deschiderea mesei rotunde vor evolua reprezentanți ai Ministerului Economiei și Infrastructurii și ai Administrației Președintelui Republicii Moldova.

 

Unul dintre speakerii evenimentului va fi directorul general adjunct al "Interconnect Management Corporation", Julia Scoromolova. La discutarea particularităților formării și promovării produsului turistic în Moldova pe piața rusă vor participa reprezentanți ai businessului turistic din Moldova și Rusia, ai companiei aeriene Fly One, ai hotelurilor, Agenției pentru dezvoltarea turismului etc.

Trebuie de remarcat faptul că participantul-consolidator al tuturor agențiilor rusești de turism este Uniunea comercial-financiară rusă (RFS). De asemenea, în organizarea evenimentului o asistență activă acordă și Agenția de Investiții din Moldova.

Citește mai mult: https://noi.md/md/economie/la-chisinau-vor-fi-discutate-modalitatile-de-atragere-in-moldova-a-turistilor-rusi?prev=1
Facebook: NOI.md | Odnoklassniki: Noi.Moldova

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.