BELARUSUL A DEVENIT MAI DESCHIS PENTRU CETĂȚENII MOLDOVENI

17.06.2021

 

 

Belarusul a devenit mai deschis pentru cetățenii Republicii Moldova, care acum nu vor mai fi nevoiți să stea în autoizolare obligatorie de 10 zile calendaristice la sosirea în această țară.


În special, Ministerul Sănătății din Belarus a actualizat lista țărilor privind COVID-19 și a exclus din 16 iunie din lista țărilor din "zona roșie" 9 țări, inclusiv Republica Moldova (Macedonia de Nord, San Marino, Monaco, Armenia, Bosnia și Herțegovina, Slovacia, Bulgaria, Moldova, Serbia).

 

Ministerul Sănătății din Belarus a reamintit că, la intrarea din țările "zonei roșii" (incluse în lista Ministerului Sănătății ca țări în care este înregistrat cel mai mare număr de cazuri de COVID-19), auto-izolarea de 10 zile este obligatorie.
"Dacă intrarea se face dintr-o țară din "zona verde", autoizolarea nu este necesară", a adăugat Ministerul Sănătății din Belarus.

 

În total, în lista actualizată a "zonei roșii" rămîn 132 de state, din care la intrarea în Belarus este necesară autoizolarea de 10 zile. Din această listă fac parte și vecinii direcți ai Belarusului - Lituania, Letonia, Polonia și Ucraina.
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.