UN NOU CONCERT GRANDIOS AL NAISTULUI CONSTANTIN MOSCOVICI ȘI CRAZY ORCHESTRA

03.05.2024

 

 

Un nou concert grandios al cunoscutului naist și compozitor, Artist al Poporului Republicii Moldova, Constantin Moscovici, și Crazy Orchestra va avea loc pe 2 iunie la Chișinău, la Teatrul Verde.

Evenimentul va începe la ora 18.30 și va fi o continuare a proiectului unic lansat anul trecut, creat de Constantin Moscovici, care îmbină compozițiile rock interpretate la nai, alături de Crazy Orchestra.

În cadrul spectacolului extraordinar, publicul va audia diferite hituri mondiale interpretate la nai - un instrument moldovenesc renumit în întreaga lume. Constantin Moscovici i-a îndemnat pe iubitorii de muzică bună să vină la noul concert din 2 iunie, menționînd că acesta va fi un eveniment de neuitat, grandios și magnific.

Concertul se va desfășura cu susținerea companiei DAAC-Hermes. Sponsorii evenimentului: Jaguar și Land Rover.

De menționat că primul mare concert al lui Constantin Moscovici și Crazy Orchestra a avut loc la Teatrul Verde pe 18 iunie 2023 și s-a bucurat de un mare succes.

{{685842}}Nici ploaia de vară, care începuse pe neașteptate, nu i-a împiedicat pe artiști.

În ciuda vremii nefavorabile, sutele de spectatori adunați la acest eveniment unic nu au plecat, dar au continuat să se bucure de muzica lor preferată, simfonii rock interpretate de mari artiști.

Ploaia începuse în timpul interpretării hitului formației Metallica "Nothing Else Matters". Chipurile oamenilor radiau de bucurie și o fericire copilărească.

Pentru spectatori au răsunat cele mai bune hituri ale legendarelor trupe rock The Beatles, AC/DC, Deep Purple, The Eagles, Kiss, The Animals, Queen, Scorpions și alții.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.