ÎN ACEASTĂ VARĂ, 29 DE ȚĂRI VOR ACCEPTA TURIȘTI DIN MOLDOVA

17.05.2021

 

 

În anul 2021 numărul țărilor care sînt dispuse să deschidă frontierele pentru turiști este mult mai mare decît în anul trecut. Astfel, dacă în 2020 doar 3 țări au acceptat turiștii din Moldova, atunci acum aceștia sînt liberi să viziteze 28 de țări.


Șefa unei agenții de turism Mariana Cebotari susține că „în această vară situația cu turismul va fi cu siguranță mai bună și mai plăcută decît era la începutul pandemiei. Anul trecut, în iulie, numai Turcia, Maldive și Zanzibar au fost deschise pentru turiști. Iar acum, pentru o vacanță de vară, pot fi alese destinațiile populare din Turcia, Bulgaria și Egipt sau, de exemplu, se poate merge în vacanță în Kenya și Tanzania, într-un safari pentru a privi „Marele cinci din Africa”, format din elefant , rinocer, bivol, leu, leopard. Adică deja avem din ce alege”.

 

De menționat că în anumite cazuri pentru a pleca într-o anumită țară este nevoie nu doar de testul PCR COVID-19, dar și de vinză.

 

Mai jos este o listă a țărilor deschise pentru turiștii din Moldova:

 

Egipt
Turcia
Ucraina
Mexic
Costa Rica
Republica Dominicană
Insulele Bermude
 Albania
Tanzania
Maldive
SUA
Ajman, Dubai, Sharjah (EAU)
Grecia
Cipru
Bulgaria
Muntenegru
Croația
Bosnia și Herțegovina
Iordania
Peru
Brazilia
Insulele Turks și Caicos
Bahamas
Zambia
Capul Verde
Kenya
Namibia
Africa de Sud
Seychelles


Desigur în unele țări nu este atît de simplu să ajungi dat fiind faptul că este nevoie de viză și de o sumă bună de bani, însă cu siguranță moldovenilor le este dor de călătorii după un an de izolare din cauza pandemiei. Сondițiile de eliberare a vizleor pot fi găsite AICI.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.