Poşta
Înregistrare Aţi uitat parola?

REGIM FĂRĂ VIZE PERU (ÎN SCOP TURISTIC)

Documente necesare: 

Cetățenii Republicii Moldova nu au nevoie de viză turistică pentru a călători în Peru.

 

În momentul în care un cetăţean al Republicii Moldova (care nu are nevoie de viză turistică) ajunge pe teritoriul peruan, acesta trebuie să aibă asupra lui pașaportul, precum şi biletul dus-întors sau rezervarea electronică (din care să reiasă perioada de ședere). Pasaportul trebuie sa aibă o valabilitate minima de 6 luni.  Perioada maximă de ședere fără viză (180 de zile) nu se poate prelungi.

 

Pentru a călători în Peru în scop de afaceri, studii, etc va fi necesar de aplicat pentru viză la Ambasada Republicii Peru cu sediul la București.

Cerinţele pentru călătorii de afaceri şi studii:

  • Paşaport, valabilitate minimă de 6 luni;
  • Chestionar de viză completat;
  • Ordin de deplasare (în scop de afaceri);
  • Dovada înmatriculării la instituţia de învăţămînt, dovada mijloacelor de subzistenţă pe durata studiilor, acordul notarial al reprezentanţilor legali (în cazul minorului).
  • Rezervare bilet tur-retur;
  • Rezervare hotel;
  • 2 fotografii color 3,5 x 4,5 cm 

 

IMPORTANT:

Întrucît formalitățile și, implicit, documentele necesare pentru viza de afacei pot varia de la caz la caz, este recomandabil ca solicitanții de viză să contacteze în prealabil Ambasada, precum și să consulte site-ul oficial al Ambasadei: http://www.embajadaperu.ro

Taxă consulară
30USD

Ambasada Republicii Peru din Bucureşti

Adresa: Strada Maior Gheorghe Şonţu nr.10-12, et.3, ap.10, Sector 1

Telelefon: 021.211.18.16; 021.211.18.19; 021.223.00.87

Fax:  021.211.18.18

E-mail: embajadaperu@embajadaperu.ro


Просмотреть увеличенную карту

Publică un comentariu nou