Poşta
Înregistrare Aţi uitat parola?

REGIM FĂRĂ VIZE

Cetăţenii Republicii Moldova nu au nevoie de viză pentru a călători în Macao.

Cetăţenii Republicii Moldova sînt scutiţi de obligativitatea deţinerii vizei pentru o perioadă de şedere de pînă la 90 de zile pe parcursul a 6 luni pe teritoriul Macao, începînd cu data de 10 martie 2014.

Documente necesare: 

Portalul VIZA.md recomandă persoanelor care vor călători în Macao să dispună de următoarele informații și documente justificative privind scopul călătoriei:

-Paşaportul valabil cel puţin 6 luni;

-Rezervarea biletelor tur-retur;

-Asigurare medicala pentru călătorii în străinătate;

-certificatul privind acoperirea cheltuielilor financiare. Taxa per zi cel puţin MOP 5000/zi (echivalent cu USD 63) cash pe perioada şederii

- rezervarea de la hotel;

- datele de contact ale persoanei fizice sau juridice care vă invită (telefon, adresa).

 

Paşaportul sau documentele de călătorie, trebuie să permită deţinătorului său întoarcerea în ţara de origine sau continuarea călătoriei spre o altă destinaţie, în caz contrar, paşaportul/documentele nu vor fi acceptate. Neconformarea cu regulamentul de intrare, va rezulta cu deportarea pasagerului în ultimul punct de îmbarcare sau ţara de origine, din contul transportatorului. Amendă: MOP 10 000/persoană (echivalent cu USD 1249/persoană).

 

 

Anonymous
intrebare

trebu sa ai pasaport beometric sau se poate cu pasaport normal ca sa intri in macao?

21 Aug 2014- 02:41 după amiază

Publică un comentariu nou