Poşta
Înregistrare Aţi uitat parola?

ФОРМУЛЯРЫ ВИЗОВЫХ АНКЕТ ДЛЯ ШЕНГЕНСКОГО ПРОСТРАНСТВА (ТИП D)

Anonymous
buna! spunetimi varog cum se

buna! spunetimi varog cum se poate de prelungit termenu de sedere (mai mult de 90 zile) cu pas.biometric?

7 Sep 2014- 01:41 după amiază
imaginea utilizatorului Administrator
Stare: Offline
Înregistrat: 13/05/2010
Puncte: 2
fara vize

Va multumim ca ne-ați contactat.

Termenul nu poate fi prelungit!

Precizarile la subiectul calatoriilor fara vize pot fi vizualizate la urmatoarea adresa:

http://www.viza.md/node/22827

Pentru informatii aditionale ne puteti telefona prin Skype

Adresa skype o gasiti la – http://www.viza.md/content/contacte

Cu respect,                              

Echipa Viza.md

22 Sep 2014- 05:13 după amiază
Anonymous
viza

Buna, as vrea sa aflu ce acte trebuiesc pentru a primi viza cu programul au pair ? Ce acte trebuiesc de la familie si ce acte de la au pair ?

1 Apr 2014- 11:29 după amiază
imaginea utilizatorului Administrator
Stare: Offline
Înregistrat: 13/05/2010
Puncte: 2
viza

Va multumim ca ne-ați contactat,

Conditiile de eliberare a vizelor pot fi vizualizate la urmatoarea adresa:

http://www.viza.md/get-viza

Cu respect,

Echipa Viza.md

22 Sep 2014- 05:14 după amiază
Anonymous
viza ceha

viza ceha este viza shenghen?

1 Aug 2013- 11:56 după amiază
imaginea utilizatorului Administrator
Stare: Offline
Înregistrat: 13/05/2010
Puncte: 2
viza

Vă mulțumim că ne-ați contactat,

Da! Este.

Cehia este membra a acodrului Schengen.

Cu respect,

 

Echipa Viza.md

22 Aug 2013- 04:06 după amiază
Anonymous
VIZA CEHA

Buna ziua, am viza ceha si vreau sa plec in portugalia, insa vreau sa plec cu avionul din bucuresti pina la lisabona..pot aparea probleme la una din aeroporturi?

1 Aug 2013- 11:54 după amiază
imaginea utilizatorului Administrator
Stare: Offline
Înregistrat: 13/05/2010
Puncte: 2
viza Schengen

o viză Schengen valabilă cu multiple întrări sau cu o singură intrare, că posedarea vizei nu garantează intrarea pe teritoriul Schengen.  Decizia privind intrarea este luată de fiecare dată de către Poliția de Frontieră.

 

Viza reprezintă doar un permis preliminar de intrare, care nu autorizează în mod automat intrarea în ţară a posesorului său. Călătorului ar putea să i se ceară să prezinte dovezile condiţiilor de intrare şi şedere pe teritoriul Schengen, rezervarea de la hotel, biletele la tren și alte documente, care vor dovedi în mod concludent, destinația finală a călătorului. Dacă el nu le poate prezenta, ar putea fi întors de la hotar.

 

În cazul plecării din Republica Moldova pe cale terestră, astfel de documente  se solicită adesea de către autoritățile de frontieră ale Ungariei, Bulgariei și României. Spre exemplu, dacă plecați într-un stat Schengen, pe calea aerului, de exemplu în Germania, trebuie să țineți cont de următoarele:

 

Trebuie să aveți un pașaport valabil cu semnătura obligatorie a titularului. Intrarea pe teritoriul Germaniei este posibilă cu viza de şedere temporară de o singura intrare, eliberată numai de către Ambasada Germaniei. Persoanele cu viza pentru o singură intrare, eliberată de ambasadele altor țări din spaţiul Schengen nu sînt valabile pe teritoriul Germaniei și persoanele în cauză pot fi deportate.

 

Este recomandabil ca în cazul în care persoana are o viză multiplă, prima intrare trebuie să fie făcută în țara, care a eliberat viza. După aceasta persoanele cu vize multiple pot intra pe teritoriul oricărui stat din spațiul Schengen.

 

Pentru acei călători, care ajungînd în statul de destinație pe calea aerului și schimbă mijlocul de transport pentru a ajunge la destinație (spre exemplu, din Germania pentru a ajunge cu trenul pînă în Austria sau Elveția) este suficient să prezinte Serviciului de frontieră rezervarea de la hotel, biletele la tren și alte documente, care vor dovedi în mod concludent, că destinația lor finală este anume țara, care a eliberat viza.

 

Condițiile descrise mai sus sînt recomandabile pentru toate statele membre ale Acordului Schengen.

22 Aug 2013- 04:07 după amiază
Anonymous
viza D

Buna!
Doresc sa plec in Grecia pe o perioada de 6 luni,scopul e personal nu de lucru sau altceva.
care este lista documente de care voi nevoie sa aplic?
Va mulrumesc!

24 Apr 2013- 04:26 după amiază
imaginea utilizatorului Administrator
Stare: Offline
Înregistrat: 13/05/2010
Puncte: 2
viza Grecia

Vă mulțumim că ne-ați contactat.

Totul depinde de scopul plecării.

Informații utile recomandăm să le consultați la următoarea adresă:

 

http://www.viza.md/get-viza

 

Cu respect,

 

Echipa Viza.md

25 Apr 2013- 02:46 după amiază
imaginea utilizatorului Administrator
Stare: Offline
Înregistrat: 13/05/2010
Puncte: 2
viza D

Vă mulțumim că ne-ați contactat.

 

Dumneavoastră urmează să aplicați pentru viza de tip D.

Condițiile aplicării sînt disponibile la următoarea adresă:

 

http://www.viza.md/content/viza-de-lung%C4%83-%C5%9Federe-tip-d-2?countr...

 

Cu respect,

 

Echipa Viza.md

5 Apr 2013- 05:24 după amiază
Stare: Offline
Înregistrat: 22/02/2013
Puncte: 0
viza Italia

Buna ziua. De ce documente am nevoie ptr a primi viza ptr Italia? Plec la munca ca babysitter in familie italiana. Familia ma poate ajuta cu declaratie de ospitalitate sau contract de munca?  In cit timp se face toata procedura? Va multumesc anticipat.

4 Apr 2013- 11:41 am
imaginea utilizatorului Administrator
Stare: Offline
Înregistrat: 13/05/2010
Puncte: 2
viza Italia

Vă mulțumim că ne-ați contactat,

Conditiile de eliberare a vizelor pot fi vizualizate la următoarea adresă:

 

http://www.viza.md/get-viza

 

Cu respect,

Echipa Viza.md

22 Aug 2013- 04:08 după amiază

Publică un comentariu nou