ÎN AUSTRIA, CRĂCIUNUL VA ÎNCEPE ÎNTR-O SĂPTĂMÎNĂ

11.11.2012
Foto: imaginetravel.com.ua

Deja de la 15 noiembrie, Austria va începe pregătirile de Crăciun. În Țară va fi inaugurat cel de-al 240-lea Tîrg de Crăciun.

 

Pieţele festive, organizate în ajunul Crăciunului, funcţionează în capitala Austriei începînd cu anul 1772. Viena începe anticipat să se pregătească pentru cea mai frumoasă sărbătoare a anului. Străzile orașului vor fi decorate cu candelabre imense cu lumînări electrice, mingi roșii gigantice, stele, comete și îngeri strălucitori. Străzile comerciale se vor îmbrăca în veşminte de Crăciun, bucurînd localnicii și vizitatorii oraşului.

 

Iarmarocul de Crăciun din Spittelberg, zona pietonală a capitalei, se va deschide primul – deja pe 15 noiembrie, iar pe parcursul întregii perioade de lucru acesta va fi vizitat de cel puțin o jumătate de milion de oameni. Pe 16 noiembrie se va alătura tîrgul de Crăciun pe piaţa Am Hof, iar pe 17 noiembrie, pe piaţa Primăriei își va aprinde luminile cel mai înalt Pom de Crăciun al oraşului și va străluci cădirea Primăriei oraşului. Pomul de Crăciun din acest an va fi adus din Austria Inferioară. Numai aici copiii dvs. vor putea să stea pe nori și asculta povesti de Crăciun în interpretarea celebrităților austriece.

 

Dar aceasta nu este totul. Programul este divers și variat, iar pieţele noi organizate în diferite colţuri ale Vechii Viene se vor deschide aproape în fiecare zi.


Sursa: evrokatalog.ru
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.